Ανοίγει θέμα Πατίτο στην ΑΕΚ

Ο Πατίτο Ροντρίγκες "αρέσει" σε αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής και ήδη υπάρχει βολιδοσκόπηση για τον Αργεντινό επιθετικό. Τι ισχύει με το συμβόλαιο του και πως μπορεί να φύγει το καλοκαίρι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
patito EUROKINISSI SPORTS

Το καλοκαίρι του 2016 η ΑΕΚ απέκτησε ελεύθερο τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει σε Σάντος, Εστουδιάντες και Τζοχόρ. Με τη φανέλα της Ένωσης ο 27άχρονος άσος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, με αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής ( τελευταίο 90λεπτο στα μέσα Ιανουαρίου).

Λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν φαίνεται πως... ανοίγει θέμα αποχώρησης του Αργεντινού άσου. Μία περίπτωση που μπορεί να αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές στο τέλος της ημέρας, με την ΑΕΚ να λαμβάνει ένα ποσό και τον Πατίτο να υπογράφει... χρυσό συμβόλαιο.

ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ένα tweet από το Μεξικό έφερε ξανά το θέμα στο προσκήνιο, όμως η αλήθεια είναι πως για τον παίκτη δεν υπάρχει ενδιαφέρον μόνο από την Μοντερέι. Υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα που τον τσεκάρουν και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις ΑΕΚ και παίκτη.

Ο Πατίτο έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με αποδοχές περίπου 400.000€. Οι κίτρινοι έχουν μεν τη δυνατότητα της επέκτασης, όμως υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα με σκοπό να μπορεί να αποχωρήσει ο παίκτης. Μία ρήτρα καθόλου απαγορευτική.

Πάντως αυτή τη στιγμή όλο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ βρίσκεται στα πλέι οφ και όλα τα μεταγραφικά/ανανεώσεις/αποχωρήσεις θα μπουν σε μία σειρά με το τέλος της μίνι διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK