Ανοιξε λογαριασμό ο Παπαδόπουλος

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει ποντάρει πολλά στην εμπειρία του Δημήτρη Παπαδόπουλου (VIDEO).

Ανοιξε λογαριασμό ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μία ομάδα που δεν διαθέτει πολλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ο Τζιόλης, ο Σπυρόπουλος, ο Ρατς, ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης και ο Μάρτενς είναι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που έχουν τις περισσότερες παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Συν τον Παπαδόπουλο, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ την τελευταία στιγμή το περασμένο καλοκαίρι.

Εως χθες, πάντως, ο Παπ είχε σημειώσει μόλις ένα γκολ, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, ενώ γενικότερα είχε προβληματίσει με την παρουσία του, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου στην φάση που στιγμάτισε το ματς, προτίμησε να πάει μόνος μέχρι το τέλος της, παρά να πασάρει στον αφύλακτο Περέιρα και ο ΠΑΟΚ -κατά πάσα πιθανότητα- να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Χθες, όμως, απέναντι στον Πανθρακικό, έδειξε καλύτερο πρόσωπο και με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όπου δεν είχε καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του, στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν θετικός και μάλιστα σκόραρε και το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ, σε ένα σημείο που η μπάλα "έκαιγε" και η Τούμπα "μουρμούριζε". Αυτό, μάλιστα, ήταν πρώτο γκολ του 33χρονου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα ο Αγγελος Αναστασιάδης θα περιμένει ανάλογη συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK