Ανρί: "Βρίσκομαι στο φεγγάρι"

Ανρί: "Βρίσκομαι στο φεγγάρι"
Εξαιρετικά χαρούμενος εμφανίστηκε ο Τιερί Ανρί μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (2-0) της Αρσεναλ με την Σπάρτα Πράγας. Ο Γάλλος κυνηγός σημείωσε και τα δύο γκολ των Αγγλών και έφτασε τα 186 με τη φανέλα των "κανονιέρηδων", κάτι που τον χρίζει πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας.

"Το να καταρρίπτεις το ρεκόρ του Ράιτ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να το κάνω στο ‘Χάιμπουρι’ αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Βρίσκομαι στο… φεγγάρι" , δήλωσε ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και απουσία έξι εβδομάδων, ωστόσο κλήθηκε στο 15ο λεπτό της συνάντησης να αντικαταστήσει τον τραυματία Ρέγες.

"Εκανα μόλις μία προπόνηση με την ομάδα, τη Δευτέρα, και από τη στιγμή που μπήκα μέσα ήθελα να βοηθήσω. Με τον Χοσέ να τραυματίζεται και να βγαίνει, δεν είχα το χρόνο για ζέσταμα" , προσέθεσε ο Γάλλος, ο οποίος, πάντως, σκόραρε μόλις έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Τα εύσημα στον Ανρί έδωσε και ο προπονητής του, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να προπονήσει και τον προηγούμενο αρχισκόρερ της ομάδας, τον Ιαν Ράιτ. " Πίστευα ότι το ρεκόρ του Ιαν Ράιτ θα έμενε στην αιωνιότητα. Όταν σκέφτεσαι ότι ο Ανρί έκανε μόλις μία προπόνηση και μάλιστα χαλαρή, τότε αυτό τα λέει όλα. Είναι ζωτικής σημασίας η παρουσία του γιατί σου δίνει την ελπίδα ότι μπορείς να σκοράρεις και αυτή η πίστη διαχέεται στην υπόλοιπη ομάδα, κάτι που φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι".

"Σκόπευα να τον χρησιμοποιήσω σε κάποιο χρονικό σημείο, αλλά έπρεπε να το κάνω πιο νωρίς. Μόλις μπήκε στο παιχνίδι προσπάθησε να βρεθεί πίσω από τους αμυντικούς και τα κατάφερε καλά. Εγινε πολύ επικίνδυνος και σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, είχε τον έλεγχο του αγώνα και στη συνέχεια σημείωσε κι άλλο γκολ" , συμπλήρωσε ο Αλσατός τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK