Ανσαριφάρντ, ο Νο 1 φορ-στόχος του Ουζουνίδη

Ο Μαρινός Ουζουνίδης ποντάροντας στην εξαιρετική σχέση του με τον Ιρανό πρώην παίκτη του στον Πανιώνιο και ξέροντας πως αυτός δεν έχει κλείσει στον ΟΣΦΠ, θα προσπαθήσει να τον ντύσει στα «πράσινα» α-λα Μπακασέτα. Τι συζήτησε με Αλαφούζο και πως “δένει” ο Ανσαριφαρντ με Μπέργκ

Ανσαριφάρντ, ο Νο 1 φορ-στόχος του Ουζουνίδη

Η -πρώτη μεταγραφική- συζήτηση που είχαν το βράδυ της Παρασκευής (9/12)ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη επί της ουσίας, άρχισε να δρομολογεί τις αλλαγές (προσθαφαιρέσεις) που θα γίνουν στο «πράσινο» ροστερ τον Γενάρη. Πέραν των αποχωρήσεων που θα φτάσουν (τουλάχιστον) τις πέντε, ο Παναθηναϊκός αποφασίστηκε να κινηθεί στην αγορά (παρά τις δεδομένες μεγάλες οικονομικές δυσκολίες) για τέσσερις κινήσεις.

Ο μεταγραφικός άξονας του 48χρονου τεχνικού αφορά αμυντικό μέσο, επιτελικό χαφ (δεδομένης της πρόθεσης του Ουζουνίδη να σταθεροποιήσει στα άκρα τον Βιγιαφάνιες), τερματοφύλακα αλλά και επιθετικό! Καθώς με τις επικείμενες αποχωρήσεις των Ιμπάρμπο και Ρινάλντι στο μεταγραφικό "παράθυρο" που ανοίγει σε τρεις εβδομάδες, το «τριφύλλι» θα μείνει μόνο με Μπεργκ, Λέτο και τον Εμποκού (που υπολογίζεται βεβαίως πολύ περισσότερο για τα άκρα).

Στο θέμα, λοιπόν, του επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μπεργκ, ο Ουζουνίδης έχει ως πρώτη επιλογή του τον διεθνή Ιρανό στράικερ του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ! Έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα απ’ την κοινή παρουσία τους στον Πανιώνιο και έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, πιστεύοντας πως μπορεί να δώσει πολλά διαφορετικά πράγματα στην «πράσινη» επίθεση, απελευθερώνοντας και «αποφορτίζοντας»τον Σουηδό φορ.

Η περίπτωση του 26χρονου Ιρανού (το όνομα του οποίου έφερε στο προσκήνιο το Contra.gr απ’ το μεσημέρι της Παρασκευής) έχει βεβαίως πολλές δυσκολίες. Πρώτα απ’ όλα, διότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και απ' τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει σαφέστατα πολύ ισχυρότερο "δίαυλο" επικοινωνίας με τους "κυανέρυθρους" κι ενώ ο άσος απασχολεί και την ΑΕΚ-Μελισσανίδη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ουζουνίδης (που ασφαλώς έχει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών υπόψιν του) δεν σκοπεύει να… εγκαταλείψει την προσπάθεια, αφενός διότι γνωρίζει ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ πως ο Ανσαριφάρντ δεν έχει κλείσει ακόμη στον Ολυμπιακό (παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα) κι αφετέρου, διότι ποντάρει στην εξαιρετική σχέση τους (ο ίδιος τον έφερε στην Ελλάδα πριν από 1,5 χρόνο) κι εκτιμά πως μπορεί να τον «ψήσει»!

Την 1Ιανουαρίου, ο Ιρανός φορ έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη ομάδα του (μπαίνοντας στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο) κι ο Εβρίτης τεχνικός θα επιχειρήσει να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Πρώτα με μια συμφωνία που θα έχει... ορίζοντα το καλοκαίρι, για να ακολουθήσει στη συνέχεια διαπραγμάτευση (με άλλους όρους) με τον Πανιώνιο, ούτως ώστε να «τρέξει» η μεταγραφή από τον Γενάρη (α-λα Μπακασέτας το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ).

Ο Ανσαριφάρντ απ' την πλευρά του δείχνει να «ψήνεται» περισσότερο με την προοπτική της μεταγραφής του εκτός Ελλάδος και γνωρίζει πως υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον απ' τη Βασιλεία. Κι αυτό αν μη τι άλλο αποτελεί ένα επιπλέον μεγάλο "αγκάθι" για τους "πράσινους". Ωστόσο, ο τεχνικός των «πράσινων» σκοπεύει να κάνει μια προσπάθεια για να ανατρέψει τα… δεδομένα. Και φυσικά θα ποντάρει στην γνωριμία τους αλλά και οτι στον Παναθηναϊκό ο Ανσαριφάρντ ξέρει πως δεν θα είναι τρίτος στραικερ όπως στον Ολυμπιακό(πίσω από τους Ιντέγιε, Καρντόσο)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK