Ανταλλαγή Τζόρβα με Καρνέζη
Σε ανταλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα προχώρησαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ...
Σε ανταλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα προχώρησαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ, δίχως όμως να υπάρχει όρος δανεισμού, παρά μόνο καθεστώς μεταγραφής.
Από την πρωτεύουσα στο Ηράκλειο θα πάει ο Αλέξης Τζόρβας, ο οποίος θα σχηματίσει τριάδα με τους Πίρσμαν και Κασμερίδη, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τους Μάλαρτζ και Γκαλίνοβιτς στην ιεραρχία.
Ο άνθρωπος που οδήγησε ουσιαστικά στη συγκεκριμένη απόφαση είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος ψάχνει συμβόλαιο στο εξωτερικό. Παρά το ότι η δοκιμή του στη Μαρσέιγ δεν απέφερε κάτι χειροπιαστό, ο ικανότατος πορτιέρο παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Μπέρμιγχαμ και δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι από τα Μίντλαντς.
Ενδιαφέρον είχε εκφραστεί και από ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός, ΑΕΚ), ωστόσο οι απαιτήσεις των διοικούντων του ΟΦΗ, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, κρίνονται υπερβολικές.