Η ανταρσία του Κέπα ήταν πιο ντροπιαστική από εκείνο το 6-0

Πόσο ν' αντέξει ο Μαουρίτσιο Σάρι βλέποντας έναν ποδοσφαιριστή του να τον αγνοεί επιδεικτικά, ν' αντιδρά σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που του παίρνουν το παιχνίδι και να μην βγαίνει από το γήπεδο, ακυρώνοντας ετσιθελικά μια αλλαγή;

Chelsea goalkeeper Kepa Arrizabalaga, right, and Chelsea's David Luiz react during the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea goalkeeper Kepa Arrizabalaga, right, and Chelsea's David Luiz react during the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι 60 ετών και προπονητής της Τσέλσι. Ο Κέπα Αριθαμπαλάγα ένας 24χρονος κακομαθημένος και ασεβής τερματοφύλακας που δεν εκτελεί την εντολή από τον πάγκο και αρνείται ν' αποχωρήσει από το ματς τη στιγμή που ο αντικαταστάτης του στέκεται ήδη στην πλάγια γραμμή προκειμένου να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Όσοι δεν είδαν τη σκηνή, ας ρίξουν μια ματιά στο video του Skysports από τον κυριακάτικο τελικό του αγγλικού λιγκ καπ. Το οποίο παρεμπιπτόντως κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) μετά το 0-0 στα 120 λεπτά που προηγήθηκαν.

Πριν από τη λήξη του έξτρα ημιώρου ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να βγάλει τον Ισπανό γκολκίπερ και να χρησιμοποιήσει τον Αργεντινό Καμπαγέρο για τη διαδικασία που θ' ακολουθούσε. Μάταια. Ο Κέπα έκανε ολόκληρη σκηνή στο χορτάρι και παρά τις νουθεσίες του Νταβίντ Λουίζ ουδέποτε αποχώρησε. Ό,τι πιο ντροπιαστικό μπορεί να ζήσει ένας προπονητής. Ακόμη κι αν στις 10 Φλεβάρη η ομάδα του είχε ηττηθεί με 6-0!

Με αποτέλεσμα μια σειρά από υπέροχα tweets:

Προφανώς δεν χωρούν πλέον και οι δύο στην ομάδα του Λονδίνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK