Aνταρσία Λεονάρντο στην Παρτιζάν πριν από τον Ολυμπιακό!

Ανάστατη είναι η Παρτιζάν λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι. Ο σταρ της ομάδας Λεονάρντο αποκλείστηκε από την αποστολή του ματς πρωταθλήματος αφού απουσίασε αδικαιολόγητα την Παρασκευή.

Aνταρσία Λεονάρντο στην Παρτιζάν πριν από τον Ολυμπιακό!

Mέγα θέμα με τον Λεονάρντο έχει προκύψει στο στρατόπεδο της Παρτιζάν λίγες ημέρες πριν από την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Παρασκευή ο Βραζιλιάνος άσος, μακράν ο καλύτερος παίκτης των Σέρβων στο περσινό πρωτάθλημα, δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο για προπόνηση γεγονός που εξόργισε τον Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Σέρβος κόουτς απέκλεισε τον Λεονάρντο από την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με την νεοφώτιστη Μάτσβα Σάμπατς και δεν δίστασε να "δώσει" τον παίκτη του σε τηλεοπτικές δηλώσεις του!

"Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση και αυτό σε ομάδα δική μου απλώς δεν μπορεί να συμβεί" τόνισε ο Τζούκιτς μιλώντας στη σερβική τηλεόραση.

Tο γεγονός συνταράσσει ήδη τον οργανισμό της Παρτιζάν αφού ο Λεονάρντο πέρυσι έκανε...παππάδες με 26 γκολ σε 38 επίσημα ματς. Επίσης, ο Βραζιλιάνος σκόραρε και το ένα από τα δύο γκολ της νίκης επί της Μπουντούσνοστ στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Στο ματς του Σαββάτου πάντως η Παρτιζάν έκανε...πλάκα. Συνέτριψε με 6-1 την νεοφώτιστη Σάμπατς με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι ήδη 4-0. Το παιχνίδι αυτό βέβαια δεν θα έχει καμία σχέση με το ματς της προσεχούς Τρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK