Άνθρωπος της ΑΕΚ έτοιμος για την ΕΠΟ

Ανοιχτό να αναλάβει μέλος στην "Επιτροπή Εξομάλυνσης" ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

Άνθρωπος της ΑΕΚ έτοιμος για την ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μέλος του CAS Πέτρος Μαυροειδής φαίνεται ότι έχει κλειδώσει για τη θέση του προέδρου, ο παλιός αρχιδιαιτητής Γιώργος Μπίκας πως επιστρέφει στο πόστο του και ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" ενόψει της ανακοίνωσης της σύνθεσης της, το ερχόμενο Σάββατο δια στόματος Κωστάκη Κουτσοκούμνη, συμπληρώνονται.

Το νέο όνομα που έχει προστεθεί στους υποψηφίους και μάλιστα του έχει γίνει η σχετική πρόταση είναι ο Αλέξης Δέδες της ΑΕΚ. Ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης και ένας από τους εκπροσώπους της Super League στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ έχει δεχθεί κρούση, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα κλείσει με την άφιξη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην Αθήνα για τον τελικό κύκλο των επαφών. Ο εκπρόσωπος της FIFA -παρά τις περί του αντιθέτου φήμες- δεν ήρθε τελικά στη χώρα μας ούτε την προηγούμενη Παρασκευή 21/10, ούτε τη Δευτέρα 24/10 και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα. Το Σάββατο 29/10, ημέρα των ανακοινώσεων, πλησιάζει άλλωστε.

Το πρόβλημα που πιθανότατα θα υπάρξει με τον Αλέξη Δέδε (που φέρεται να είναι "εκλεκτός" του γεν. γραμματέα της UEFA Θόδωρου Θεοδωρίδη στην οποία είχε εργαστεί από το 2004 και για 10 χρόνια περίπου), είναι οι αντιρρήσεις που θα υπάρξουν από τους άλλους "μεγάλους", είτε της συμμαχίας (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) είτε εκτός αυτής (Ολυμπιακός), οι οποίοι θα θελήσουν να έχουν και αυτοί εκπρόσωπο στην Επιτροπή που θα "τρέχει" την ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαΐου.

Για την "Επιτροπή Εξομάλυνσης" έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Άγγελου Χαριστέα και Άγγελου Μπασινά. Ο πρώτος όμως φέρεται να απάντησε αρνητικά, καθώς διαμένει μόνιμα στην Ολλανδία τους τελευταίους μήνες, ενώ και ο Άγγελος Μπασινάς διέψευσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr ότι του έχει γίνει πρόταση.

24MEDIA NETWORK