Αντίδραση ΕΠΟ: "Καμία ανοχή στον εμπαιγμό"

Δια στόματος Γιάννη Παπακωνσταντίνου εκφράστηκε η αντίδραση της ΕΠΟ για την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της Εθνικής στο ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Βραζιλία.

Αντίδραση ΕΠΟ: "Καμία ανοχή στον εμπαιγμό"

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας επέρριψε τις ευθύνες στο ταξιδιωτικό πρακτορείο, που "δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις" και δήλωσε ότι το θέμα θα τεθεί στο ΔΣ.

Αναλυτικά η δήλωσή του: " Ως επικεφαλής της αποστολής ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στον οποίο διαβίβασα την πρόθεσή μου να τεθεί το θέμα της μετάβασης από τις ΗΠΑ στην Βραζιλία σε προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ. Ο κ. Σαρρής συγκατατέθηκε και θα επανεξετάσουμε το ζήτημα που προέκυψε όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

Η σωματική επιβάρυνση των παικτών και η καθυστερημένη, κατά μία ημέρα, άφιξή μας στην Βραζιλία, ήταν αποτέλεσμα των χειρισμών του ταξιδιωτικού γραφείου με το οποίο συνεργαζόμαστε, το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις. Ζητούσαμε λύσεις στο πρόβλημα που ανέκυψε και αντ’ αυτών μας πρόσφερε ανύπαρκτες εναλλακτικές επιλογές, χωρίς να αναλογιστεί την ψυχική και σωματική κόπωση των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν είμαι διατεθειμένος να δείξω την παραμικρή ανοχή στον εμπαιγμό που έζησα και θα ενημερώσω αρμοδίως όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου".

24MEDIA NETWORK