Αντικαταστάτης του Κούτση ο Αντωνίου

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Κούτση στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης.

Αντικαταστάτης του Κούτση ο Αντωνίου

Ο νέος τεχνικός της πατρινής ομάδας έχει εργαστεί στον Εορδαϊκό, την Καλλονή και τον Πανηλιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Κόρινθος, από την οποία αποχώρησε την Δευτέρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"1. H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου ως προπονητή της επαγγελματικής ομάδας. Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι 38 ετών υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννενα και οι προηγούμενες ομάδες του ως πρώτος προπονητής ήταν ο Εορδαικός, η Καλλονή και ο Πανηλειακός. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής με τον Εορδαϊκό και το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και της Γ' Εθνικής και την περσινή περίοδο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου με τον Πανηλειακό και έχασε την άνοδο στα μπαράζ από την Νίκη Βόλου. Μέχρι χθες ήταν προπονητής της Π.Α.Ε. Κορίνθου από την οποία αποχώρησε παρ’ ότι οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την διοίκηση τους να μείνει.

2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο των πρώην προπονητή Γιώργο Κούτση. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τον Γιώργο Κούτση και τον συνεργάτη του Γιωργάκη Θεοδόση, αλλά τα άτυχα αποτελέσματα τους έκαναν να παραιτηθούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK