Αντίο Σανιά σε Άρσεναλ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μπακαρί Σανιά από την Άρσεναλ στο τέλος της περιόδου. Σύμφωνα με τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, δεν θα ανανεώσει με την ομάδα του Λονδίνου, ανοίγοντας την όρεξη σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Αντίο Σανιά σε Άρσεναλ

Έτοιμος να αποχαιρετήσει την Άρσεναλ μετά από 7 χρόνια παρουσίας του στο Λονδίνο είναι ο Μπακαρί Σανιά. Το συμβόλαιο του Γάλλου μπακ λήγει το καλοκαίρι κι όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει με του "κανονιέρηδες", ανοίγοντας έτσι την όρεξη σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Ο Σανιά από την μεριά του δήλωσε: "Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, όπως όλοι ξέρουν. Προς το παρόν είμαι παίκτης της Άρσεναλ, αλλά είχαμε μια ασυμφωνία με την ομάδα και δεν νομίζω ότι θα ανανεώσω".

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που χτύπησαν το σύλλογο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού: "Ήταν περίπλοκη η φετινή σεζόν. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα. Οι τραυματισμοί μας χτύπησαν, ειδικά αυτοί των Ράμσεϊ, Γουόλκοτ. Σε τέτοιο επίπεδο αυτό δεν συγχωρείται".

Διαβάστε ακόμη:

Βενγκέρ: "Θα με ξεφορτωθείτε μια μέρα, μην ανησυχείτε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK