Αντίο στο 2008 με γεύμα

Με πρωτοβουλία του Χενκ τεν Κάτε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι της παραμονής της πρωτοχρονιάς σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Αντίο στο 2008 με γεύμα

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να κινηθούν σε εορταστικούς ρυθμούς ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές για τίτλους τη νέα χρονιά και νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το παρών δεν έδωσαν οι Αντρέας Ιβανσιτς και Μίκαελ Νίλσον που είναι άρρωστοι. Ο Σίλβα Κλέιτον ευχήθηκε υγεία για όλη την ομάδα και τους φιλάθλους της και εν συνεχεία τόνισε: «Κλείσαμε τη χρονιά με αυτό το γεύμα όλοι μαζί ενωμένοι. Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που φεύγει. Να μείνουμε όλοι μακριά από τραυματισμούς».

«Ξεκινάμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε στο μυαλό μας το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η παραμονή της πρωτοχρονιάς μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι αλλά έχουμε το μυαλό μας στο κυριακάτικο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας».

Σε ερώτηση τέλος για τη διαφορά των 7 βαθμών από την κορυφή, ο Κλέιτον τόνισε: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτή τη διαφορά αλλά να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας, να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

*** Την ώρα που ο Κλέιτον έκανε δηλώσεις, πέρασε από δίπλα του ο Γιάννης Γκούμας και του είπε: «Πες τα όλα».



News 24/7

24MEDIA NETWORK