Αντιπροσωπεία στην κλήρωση διαιτητών

Το είπαν και το έκαναν στην Προοδευτική. Αντιπροσωπεία παικτών βρέθηκε την Τρίτη στην κλήρωση των διαιτητών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακές διαιτησίες κατά της ομάδας.

Αντιπροσωπεία στην κλήρωση διαιτητών
Το είπαν και το έκαναν στην Προοδευτική. Αντιπροσωπεία παικτών βρέθηκετην Τρίτηστην κλήρωση των διαιτητών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακές διαιτησίες κατά της ομάδας. Την απόφαση τους αυτή την είχαν κάνει γνωστή χθες με δηλώσεις του Βασίλη Ρόβα ο οποίος με δηλώσεσι του μίλησε γι' αυτήν τη κίνηση, αλλά και για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Ο νεαρός μέσος τόνισε: " Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις, η αδικία σε βάρος της Προοδευτικής αποτελεί σταθερό φαινόμενο για κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όσο ανακαλύπτουν τρόπους για να κρατάνε την ομάδα μας σε χαμηλή βαθμολογική κατάσταση τόσο θα αναζητούμε τρόπους διαμαρτυρίας " είπε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε: " Η διαιτησία στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ήταν απαράδεκτη. Για μια ακόμα φορά μας αδίκησαν. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε ως την επιτυχία. Το αρνητικό αποτέλεσμα μας έριξε την ψυχολογία. Προχωράμε όμως με τυη σκέψη μας στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και τον Πανηλειακό, τα οποία είναι πολύ δύσκολα και θέλουμε τους βαθμούς της νίκης ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK