Αντιστροφή κλίματος

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να…πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αντιστροφή κλίματος
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, που επέτρεψε στους « ερυθρόλευκους» να…πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τροντ Σόλιντ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας και ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.
Θύμα επίθεσης την Κυριακή το βράδυ έπεσε ο υπεύθυνος για την εγγραφή μελών του Ολυμπιακού, Αλέξης Κολυβάς. Για αδιευκρίνιστους -μέχρι στιγμής λόγους-, κουκουλοφόροι του έστησαν ενέδρα έξωθεν της οικείας του στέλνοντας τον με τραύματα στο νοσοκομείο. Δεν επρόκειτο πάντως για κάτι το σοβαρό, καθώς, αφούτου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψε σπίτι του για να ηρεμήσει.
Η προηγούμενη εβδομάδα δεν κύλησε θετικά για τον Ολυμπιακό καθώς η ήττα από την Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και ανάγκασε τον πρόεδρο του συλλόγου, Σωκράτη Κόκκαλη, να μεταβεί στου Ρέντη και να « τρίξει» τα δόντια στους παίκτες ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο, η νίκη επί της Ξάνθης και η επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αντέστρεψε το κλίμα και επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ευχάριστα μπορούν να χαρακτηριστούν και τα…μαντάτα από το ιατρικό επιτελείο. Ο Τάσος Πάντος αποκόμισε από την κυριακάτικη αναμέτρηση ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, όμως, η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων αποτελεί σύμμαχο του 29χρονου αμυντικού. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ενώ δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό για το κύπελλο Ελλάδας.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία ενώ χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν όσοι δεν αγωνίστηκαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK