Αντμίρ Μεχμέντι, έχεις ΜΕΓΑΛΗ καρδιά!

Ο Αντμίρ Μεχμέντι όχι μόνο δεν ξεχνάει το παρελθόν του αλλά διαθέτει και χρυσή καρδιά. Δείτε πώς ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν βοήθησε μία πάμφτωχη οικογένεια από τα Σκόπια.

Αντμίρ Μεχμέντι, έχεις ΜΕΓΑΛΗ καρδιά!

Παράδειγμα προς μίμηση. Ο Ελβετός διεθνής άσος, ο οποίος άφησε τα Σκόπια σε ηλικία 3 ετών στα μέσα της δεκαετίας του '90, επισκέφτηκε πρόσφατα το χωριό Πανταλίστ των Σκοπίων, όπου ο πατέρας του (ζούσε εκεί μέχρι το 1983) του γνώρισε μία φτωχή ντόπια οικογένεια, και εκεί "λύγισε".

Βλέποντας αυτή την εξαμελή οικογένεια να ζει σε ένα σπίτι με ένα μόνο δωμάτιο, δύο κρεβάτια και χωρίς κουζίνα και μπάνιο, συγκινήθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να βοηθήσει αυτούς τους δύσμοιρους ανθρώπους με έναν μοναδικό τρόπο: να τους χαρίσει ένα νέο σπιτικό.

Αντμίρ Μεχμέντι, έχεις ΜΕΓΑΛΗ καρδιά!

Ο πατέρας του επιφορτίστηκε την ευθύνη για την κατασκευή και ο 25χρονος Ελβετός άσος (με ρίζες από Σκόπια και Αλβανία) ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την χρηματοδότηση, προτιμώντας πάντως να μη δημοσιοποιήσει το ποσό που διέθεσε.

"Θα ξέρετε πώς το να κατασκευάζεις ένα σπίτι δεν είναι οικονομικό. Όμως βλέποντας τη βροχή να μπαίνει μέσα στο σπίτι ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Ο πατέρας μου θα επιβλέπει την κατασκευή και σε 2-3 εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του", τόνισε στην ελβετική "Blick" ο Μεχμέντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK