Άντονις: "Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ"

Ενθουσιασμένος για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τέρι Άντονις.

SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 02:  Terry Antonis of Sydney FC celebrates his goal during the round four A-League match between Sydney FC and the Central Coast Mariners at Allianz Stadium on November 2, 2014 in Sydney, Australia.  (Photo by Renee McKay/Getty Images)
Άντονις-ΠΑΟΚ-μεταγραφή GETTY IMAGES

Πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα για να κλείσει τη μεταγραφή τον στον ΠΑΟΚ, ο 22χρονος μέσος, Τέρι Άντονις, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα είπε:

"Για εμένα σημαίνει παρά πολλά η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ. Πηγαίνω πίσω στην πατρίδα των παππούδων μου.Το κοινό εκεί είναι ιδιαίτερα φανατικό".

Για το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός

"Όταν πάω εκεί, θα μιλήσω μαζί τους. Έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και με το τεχνικό επιτελείο. Θα μιλήσουμε ξανά μόλις πάω Θεσσαλονίκη".

Για τον ΠΑΟΚ

Είμαι ενθουσιασμένος που θα προπονούμαι με αυτήν την ομάδα, που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Βλέπω συνέχεια videοs στο youtube, τους βλέπω συνέχεια να παίζουν και σκέφτομαι ότι είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει. Ελπίζω αυτή η μεταγραφή να κάνει και άλλα παιδιά από την Αυστραλία να πάρουν δύναμη και στόχο για να πετύχουν κάτι, όπως ο αδερφός μου ο Τζὀρτζ. Οι παππούδες μου, οι φίλοι, η οικογένειά μου με βοήθησαν να αποφασίσω να πάω πίσω στην Ελλάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK