Αντουάν Γκριεζμάν, το ξεκαθάρισμα: Φεύγει ή όχι από την Ατλέτικο

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο. Ο παίκτης μίλησε για το μέλλον του δίνοντας σήμα για τα όσα λέγονται αναφορικά με την Γιουνάιτεντ.

Atletico Madrid's Antoine Griezmann gestures during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Αντουάν Γκριεζμάν AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τις τελευταίες εβδομάδες βάσει δημοσιευμάτων έχουν προκύψει σενάρια σχετικά με το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Κατά κύριο λόγο τελευταίο διάστημα τ' όνομα του Γάλλου έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως και με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα, πάντως, με δηλώσεις του ίδιου του παίκτη στην MARCA δεν φαίνεται στο ορίζοντα ανοιχτό παράθυρο αποχώρησης από την ισπανική πρωτεύουσα.

"Πρέπει να κερδίσω για τον εαυτό μου να γίνω θρύλος της ομάδας. Αυτή είναι η αποστολή μου. Θέλω το 2024 να φέρω χαρά στους οπαδούς και τίτλο στην Ατλέτικο. Αυτό θα ήταν ένα όνειρο..."

Από τις δηλώσεις λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γκριεζμάν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε (που επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα) και τίποτα άλλο. Ο 32χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με με την Ατλέτικο έως το καλοκαίριτ του 2026.

News 24/7

24MEDIA NETWORK