Αντσελότι-Ντέιβις: Μία πρώτη γνωριμία μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου, με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια

Η αναβάθμιση στην θέση του αριστερού μπακ φαίνεται πως δεν είναι πολύ μακριά για τους "Λος Μπλάνκος"...

Bayern's Alphonso Davies celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 8, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Παρά τα πολλά επεισόδια της υπόθεσης του Αλφόνσο Ντέιβις, η Ρεάλ μοιάζει επιτέλους να ολοκληρώνει την μεταγραφή και μάλιστα ένα περιστατικό ίσως να επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση.

Ο ίδιος ο παίκτης σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα αγωνίζεται του χρόνου στο Μπερναμπέου απάντησε πως ο αντζέντης του συνομιλεί με τους Βαυαρούς, καθώς και πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο ίδιος θα είναι για πάντα ευγνώμων στην Μπάγερν.

Να σημειωθεί πως ο Καναδός και ο Κάρλο Αντσελότι πιάστηκαν στον φακό της κάμερας εύθυμοι να χαιρετιούνται μεταξύ τους μετά την λήξη του αγώνα. Αυτή η στιγμή δεν θα προμήνυε κάτι απαραίτητα, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψιν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα από τις έντονες διαμαρτυρίες των Βαυαρών για την διαιτησία, η εικόνα του ποδοσφαιριστή φάνηκε λίγο παράταιρη...

Διαβάστε περισσότερα

H Μάντσεστερ Σίτι πίσω από την επιτυχία της Ντόρτμουντ; Οι 3 νεαροί μεγάλωσαν και ετοιμάζονται για το πρώτο Champions League

Το μήνυμα του Αντσελότι στους διαμαρτυρόμενους, η ιστορία γράφεται από τους νικητές

News 24/7

24MEDIA NETWORK