Αντσελότι: "Το μέλλον μου είναι αύριο!"

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για το προπονητικό του μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ υπογράμμισε ότι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχουν προβλήματα και θα τους έχει στη διάθεσή τους στον σαββατιάτικο τελικό με την Ατλέτικο.

Αντσελότι: "Το μέλλον μου είναι αύριο!"

"Αρχίσαμε τη σεζόν έχοντας αυτόν το σκοπό: να φτάσουμε στον τελικό, να κερδίσουμε το 10ο. Για κάθε φίλο της Ρεάλ, η αυριανή μέρα είναι ξεχωριστή", είπε αρχικά ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου του τελικού με την Ατλέτικο.

Εν συνεχεία μίλησε για τους πιθανούς απόντες: "Ο Πέπε και ο Μπενζεμά δεν προπονήθηκαν αυτήν την εβδομάδα. Σήμερα θα γυμναστούν και μετά θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή τους. Οι Κριστιάνο και Μπέιλ δεν έχουν προβλήματα. Χρειαζόμαστε τον Κριστιάνο να είναι στα καλύτερά του. Έκανε ένα φανταστικό Champions League, έβαλε 16 γκολ, βοήθησε την ομάδα να φτάσει εδώ που έφτασε".

Για την τακτική που θα ακολουθήσει τόνισε: "Σκοπός μας είναι να αγωνιστούμε με το στυλ και τα χαρακτηριστικά μας. Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο ματς από τακτικής πλευράς. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα στοιχεία μας. Να αμυνθούμε και να επιτεθούμε σωστά. Η Ατλέτικο θα κάνει τα ίδια".

Ερωτηθείς για το μέλλον του και τη φημολογία που τον θέλει στον πάγκο της Μίλαν, ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε λακωνικά: "Το μέλλον μου είναι αύριο!"

Κατόπιν τόνισε: "Την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω αυτή τη διοργάνωση και είμαστε πολύ κοντά. Ανησυχείς περισσότερο όταν δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό. Πράγματα που δεν μπορείς να αποτρέψεις".

Για την αντίπαλο προπονητή είπε: "Η χημεία μεταξύ του ιδίου και των παικτών του είναι πολύ μεγάλη και ασυνήθιστη. Γι' αυτό κερδίσανε το πρωτάθλημα. Κάνει φανταστική δουλειά!"

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο των πέναλτι, ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε: "Έχουμε μία λίστα παικτών που εκτελεί πέναλτι, έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τη σέντρα αυτό το ενδεχόμενο".

Ο Ίκερ Κασίγιας, που φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρίτο Champions League της καριέρας του, είπε: "Μετά από τρεις αποκλεισμούς στα ημιτελικά τα καταφέραμε και θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League. Προχωρήσαμε παιχνίδι με παιχνίδι με ψυχή και θάρρος, τώρα έχουμε μπροστά μας αυτό το σπουδαίο ματς".

Εν συνεχεία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο γκολκίπερ: "Ο Κουρτουά και ο Νταβίντ ντε Χέα είναι οι δύο γκολκίπερ με το μεγαλύτερο μέλλον".

Ο Σέρχιο Ράμος, από την πλευρά του, τόνισε: "Αυτό που χρειαζόμαστε αύριο είναι η διάθεση. Να αφήσουμε και την ψυχή μας εκεί έξω. Χύσαμε πολύ ιδρώτα για να φτάσουμε εδώ. Θα είναι μία επιβράβευση για τη δουλειά τόσων χρόνων".

Ερωτηθείς για τον Ντιέγκο Κόστα, ο Ράμος απάντησε: "Ανησυχώ για την ομάδα μου, όχι για την αντίπαλη. Ανησυχώ για τον Πέπε, τον Καρίμ και τον Κριστιάνο".

Για τον προπονητή του τόνισε: "Από την πρώτη στιγμή ο Αντσελότι έκανε λόγο για ένταση και μόχθο στη δουλειά μας. Και η Ρεάλ ταυτίζεται με αυτές τις αξίες. Ελπίζω να περάσουμε πολλά επιτυχημένα χρόνια με τον Αντσελότι. Είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε προπονητή μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK