Aπαγορεύονται οι απώλειες

Δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών κόντρα στον Πανιώνιο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μέσα στο παραπάνω πλαίσιο κινείται η σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη μάχη με τους Νεοσμυρνιώτες στο γήπεδο της Τούμπας.

Aπαγορεύονται οι απώλειες
Δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών κόντρα στον Πανιώνιο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μέσα στο παραπάνω πλαίσιο κινείται η σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη μάχη με τους Νεοσμυρνιώτες στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό το χαμένο έδαφος πρέπει να καλυφθεί και το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία για μία νέα αρχή.

Στην προσπάθεια αυτή δεν βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο βραχύσωμος μέσος υπέστη θλάση 1ου βαθμού στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς της Κυριακής.

Τη βοήθειά 3500 φίλων του θα έχει ο ΠΑΟΚ στο Βουκουρέστι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Θεσσαλονίκη απέχει μόλις 700 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Αντίθετα, ο Μάρτσιν Μίετσελ ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Κωστίκου. Το ίδιο ελπίζει να κάνει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός πιστεύει πάντως ότι θα προλάβει να αποθεραπευτεί και να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Ιωσηφίδης επέστρεψε από το Βουκουρέστι με πολλές σημειώσεις για τον αγώνα της Ραπίντ με τη Ρεν. Η νίκη των Ρουμάνων ουδόλως προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία η οποία πιστεύει ότι μετά την ήττα της Στουτγκάρδης, ο ΠΑΟΚ μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Δικέφαλος έχει ήδη αρχίσει να κανονίζει τις λεπτομέρειες της διαμονής του στο Βουκουρέστι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK