Απαγόρευσε και το ίντερνετ στους παίκτες του ο Γκουαρδιόλα

Στρατιωτική πειθαρχία έχει επιβάλλει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδίολα! Αφού πρώτα απαγόρευσε την κατανάλωση junk food στους παίκτες του, τώρα τους απαγόρευσε και το ίντερνετ.

Απαγόρευσε και το ίντερνετ στους παίκτες του ο Γκουαρδιόλα

Έξι νίκες σε επτά ματς της Premier League μετράει η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα αποτελούν μέρος της σκληρής δουλειάς του Ισπανού στις προπονήσεις, αλλά και στις τακτικές που χρησιμοποιεί για να... ελέγχει τους παίκτες του.

Ο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα είναι λάτρης της πειθαρχίας και ό,τι πει είναι νόμος! Και μάλιστα αυστηρός. Με το που πάτησε το πόδι του στο Μάντσεστερ απαγόρευσε στους παίκτες του την κατανάλωση junk food μετά από τους αγώνες, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αμυντικός της Σίτι, Πάμπλο Σαμπαλέτα, ο Πεπ τους έχει κόψει και κάθε επαφή με τον έξω κόσμο πριν από τα ματς: "Μας έχει υποχρεώσει να τρώμε όλοι μαζί στο γεύμα ή στο δείπνο και μας έχει κόψει το ίντερνετ. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Ζητά να μην έχει Wifiόπου βρισκόμαστε, ενώ κάνει έλεγχο ώστε να μην χρησιμοποιούμε και το 3G.

Είναι όνειρο ζωής όμως να δουλεύεις με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Στα αλήθεια, μαθαίνω πολλά από αυτόν, κυρίως από τον τον τρόπο με τον οποίο ζει το ποδόσφαιρο. Έχει τρομερό πάθος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK