Απαισιοδοξία στην Μπάγερν ενόψει Ρεάλ

Απαισιοδοξία στην Μπάγερν ενόψει Ρεάλ
Την έντονη ανησυχία του για το κατά πόσο η Μπάγερν Μονάχου θα μπορέσει να κοντράρει την Ρεάλ Μαδρίτης στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τη φάση των 16 Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε με δηλώσεις τους στην ισπανική εφημερίδα Marca την Τετάρτη ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν δήλωσε σχετικά: «Όταν είδαμε την κλήρωση σκεφτήκαμε πως ήταν η δυσκολότερη που μπορούσε να μας τύχει. Για να καταφέρει η Μπάγερν να πάρει την πρόκριση θα πρέπει η Ρεάλ να βρεθεί σε δυο πολύ κακές μέρες και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε δυο πολύ καλά παιχνίδια».

Ο Ρουμενίγκε συνέχισε: «Ξέρω πως οι παίκτες μας θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο μιας και θα αντιμετωπίζουνε την Ρεάλ, όμως ακόμα και αν αποδώσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους και πάλι δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι αρκετό».

Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή βρίσκεται εννέα πόντους πίσω από την Βέρντερ Βρέμης στην Μπουντεσλίγκα και μόνο με αυτοκτονία της ομάδας του Τόμας Σάαφ θα μπορέσει να διεικδικήσει τον τίτλο: «Η θέση μας στο πρωτάθλημα τα λέει όλα. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι απέναντι στην Ρεάλ να αρχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα, κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων θα γίνει στο Μόναχο στις 24 του μήνα, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη στις 10 Μαρτίου.







News 24/7

24MEDIA NETWORK