Απαιτητικός ο Σισέ

"Ενδεκάδα ή φεύγω" το μήνυμα του Σισέ προς τον Μπενίτεζ, ο οποίος τελευταία προτιμά τον Πίτερ Κράουτς ως κορυφή στην επίθεση της Λίβερπουλ.

Απαιτητικός ο Σισέ
Το καλοκαίρι του 2004, ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του την Οσέρ σκοπεύοντας σε μιασπουδαία καριέρα στη Λίβερπουλ του Ζεράρ Ουγιέ. Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός έφυγε από το Ανφιλντ προτού ο 24χρονος στράικερρίξει άγκυραστο λιμάνι.

Ο περσινός σοβαρός τραυματισμός του αναμενόμενο ήταν να τον φέρει πίσω, αποτελώντας κατά την επιστροφή του στην ενεργό δράσηδεύτερη επιλογή του Ράφα Μπενίτεζ πίσω από τον Μίλαν Μπάρος. Τη φετινή όμως περίοδο ονειρευόταν ένα νέο ξεκίνημα όντας βασικός στην ενδεκάδα των "κόκκινων". Αν και αρχικά συμπεριλαμβανόταν στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, το τελευταίο διάστημα, ο Πίτερ Κράουτς είναι εκείνος που κέρδισε -έστω και προσωρινά- τη θέση του βασικού στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σισέ, πάντως δεν προτίθεται να περιμένει αιωνίαπροκειμένου νααγωνιστεί εκ νέου στη βασική ενδεκάδα. Η υπομονή του αρχίζει να εξαντλείται και ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε τους "κόκκινους" πως αν μέχρι το Δεκέμβριο οι συμμετοχές του στην ομάδα δεν είναι ανάλογες των προσδοκιών του θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Πρόσφατο είναι άλλωστε το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, η οποία την... πάτησε λόγω της απόκτηση του Οουεν από τη Νιούκαστλ.

" Δέχομαι τις αποφάσεις του Μπενίτεζ και κάνω υπομονή. Αλλά δεν πρόκειται να μείνω στον πάγκο για όλη τα χρονιά. Προς το παρόν είναι αρχή της χρονιάς, όμως η κατάσταση δεν αλλάξει μέχρι τον Δεκέμβριο, οι σκέψεις μουθα διαφοροποιηθούν " σχολίασε ο Σισέ, ο οποίοςμέσω των συνεχών συμμετοχών με τη Λίβερπουλ αναζητεί μία θέση στο ρόστερ της εθνικής Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK