Απαλλάχθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης για την... κόκκινη με ΑΕΚ

Είχε αποβληθεί από τον Σταύρο Μάνταλο επειδή του είπε... "αυτά που γίνονται σήμερα εδώ, είναι ξεφτίλα".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
theodoridis EUROKINISSI SPORTS

Την απαλλαγή του Σάββα Θεοδωρίδη για την αποβολή του από τον Σταύρο Μάνταλο, στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αποφάσισε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρόλευκων" είχε αποβληθεί από τον διεθνή ρέφερι που είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι του είπε... "αυτά που γίνονται σήμερα εδώ, είναι ξεφτίλα" και κινδύνευε με πρόστιμο έως 12.000 ευρώ και με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο από 15 ημέρες έως 5 μήνες. Μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη απαλλάχθηκε και ο Ολυμπιακός που είχε κληθεί επίσης σε απολογία για την συμπεριφορά του αντιπροέδρου του και κινδύνευε με πρόστιμο έως 30.000 ευρώ.

Με πρόστιμο 17.500 ευρώ εξάλλου, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκ των οποίων οι 14.000 ήταν για άναμμα πυρσών χωρίς ρίψη στον αγωνιστικό χώρο, παράπτωμα για το οποίο ο "δικέφαλος" του βορρά είναι 10 φορές υπότροπος!

Με 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος και με 9.000 ευρώ ο Πανιώνιος για τους αγώνες με την Βέροια και με την ΑΕΚ, αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK