Χαμός:απάντηση ΑΠΟΕΛ και αντεπίθεση Καραπαπά!

Με τοποθέτησή της στο "Twitter" η διοίκηση των πρωταθλητών Κύπρου απαντά σε όσα είχε υποστηρίξει στο "Facebook" με αποδέκτη τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Άμεση απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά.

Χαμός:απάντηση ΑΠΟΕΛ και αντεπίθεση Καραπαπά!

Το "Facebook" επέλεξε ο Κώστας Καραπαπάς για να τοποθετηθεί με δηλητηριώδεις αιχμές, σχετικά με όσα είχε δηλώσει χθες (29/5) στην Κύπρο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, για την μεταγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη, που... "θύμωσε λίγο τον Ολυμπιακό".

Λίγη ώρα αργότερα οι πρωταθλητές Κύπρου απάντησαν μέσω "Twitter" αλλά ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δεν άφησε...χρόνο και τίποτα να πέσει κάτω, περνώντας κανονικά στην αντεπίθεση με αποδέκτη τον πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου, αφήνοντας υπονοούμενα για οικονομικά...φάουλ στις πωλήσεις Σωτηρίου και Ντε Βινσέντι

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα εξής:

"Σε σχέση με δημόσια ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στην οποία αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ αλλά και επί προσωπικού επιπέδου στον πρόεδρο της εταιρείας σε σχέση με ζητήματα της εταιρείας αναφέρουμε τα εξής:

Προφανώς ο κ. Καραπαπάς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά και για αυτό εκτίθεται όχι μόνο για το επίπεδο της αναφοράς του αλλά και για την ίδια την ουσία της δημοσίευσης του. Καλό είναι λοιπόν να πληροφορηθεί ότι πέρα από την ομάδα της Δανίας καμία άλλη ομάδα δεν έκανε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, για τον ποδοσφαιριστή.

Για την πώληση De Vincenti, να μην έχει καμιά έννοια ο κ. Καραπαπάς. Αύριο υπάρχει Γενική Συνέλευση στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ και οι μέτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν για ότι θέλουν. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπόλογοι μόνο έναντι της Γενικής Συνέλευσης.

Βεβαίως επειδή στην Κύπρο είμαστε ιδιαίτερα φιλόξενοι και παρά το ότι ο κ. Καραπαπάς δεν είναι μέτοχος στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσαμε να τον φιλοξενήσουμε και να μας εκφράσει ενώπιον και των μετόχων, τις απορίες του.

* Σε προσωπικό επίπεδο και σε σχέση με τις αναφορές του κ. Καραπαπά, ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα".

"ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ"

Λίγη ώρα αργότερα ο Κώστας Καραπαπάς επανήλθε δίνοντας έμφαση στην υπόθεση Ντε Βινσέντι, από την οποία, όπως τονίζει, ζημιώθηκε οικονομικά και ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα υποστήριξε:

"Σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ (για την ακρίβεια του ίδιου του κ. Πετρίδη) να ξεκαθαρίσω τα εξής: Γνωρίζω πολύ περισσότερα από τα... βασικά και στις δυο υποθέσεις, οπότε καλό θα είναι να μην εκτίθεται ο κ. Πετρίδης, με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να μιλάει για τα... μανιτάρια που τα γνωρίζει καλύτερα από το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο κ. Πετρίδης λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά την συμφωνία του και με τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Μαρινάκη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βρέντζο για την υπόθεση Σωτηρίου και είναι αυτός που παραπλάνησε τους πάντες. Τώρα, γιατί επέλεξε μια μικρότερη προσφορά (αυτή της Κοπεγχάγης) και ζημίωσε τον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που αφορά στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ και πλέον όχι εμάς.

Αυτό που συνεχίζει να μας αφορά είναι η υπόθεση Ντε Βινσέντι στην οποία εκτός από τον ΑΠΟΕΛ ζημιώθηκε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Για την υπόθεση αυτή λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που ο "φιλόξενος" κ. Πετρίδης δεν έχει φέρει στο φως".

24MEDIA NETWORK