Απάντηση Καραπαπά: "Εθισμένοι στη γελοιότητα"

Με αφορμή το περιεχόμενo της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται ότι προπηλάκισε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς έκανε δήλωση, με την οποία υποστηρίζει πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος του στελέχους των "πρασίνων" για "ψευδορκία και ψεύδη"...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

" Ο κ. Κωνσταντίνου, αφού γελοιοποιήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, λέγοντας ασύλληπτα ψέματα, μεταξύ άλλων και για εμένα (κατέθεσε ότι δήθεν συμμετείχα σε σύσκεψη ασφαλείας για αγώνα του 2011, ενώ εγώ ανήκω στο δυναμικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Φεβρουάριο του 2012), αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και στη συνέχεια, λέγοντας (μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είναι εθισμένη στη γελοιότητα), ότι τον προπηλάκισα δήθεν στα δικαστήρια!

Και μάλιστα φαντάζεται και σωματώδεις συνοδούς. Όπως όλοι είδαν στα δικαστήρια "σωματώδεις συνοδούς" και μάλιστα πάνω από δέκα είχαν ο κ. Κωνσταντίνου, ο κ. Σισέ και οι δικηγόροι τους! Τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, συνοδευόμασταν από τα κινητά μας τηλέφωνα. Φυσικά, θα ακολουθήσω τη νομική οδό και για την ψευδορκία του και για τα ψεύδη του".