Απάντηση στον Ολυμπιακό

Απάντηση στον Ολυμπιακό
Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΟΦΗ απαντά στην επιθετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού της Τετάρτης. Στο κείμενο της ΠΑΕ ΟΦΗ τονίζεται ξανά πως ο σύλλογος δεν προτίθεται να δώσε εισιτήρια στους Ολυμπιακό, ενώ υπενθυμίζει στους "ερυθρόλευκους" τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν σε επισκέψεις τους στην Κρήτη.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Είναι απορίας άξιον πως μέχρι σήμερα τα θεσμοθετημένα όργανα και συντεταγμένα όργανα της πολιτείας, η αθλητική δικαιοσύνη και η διοργανώτρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ( ΕΠΑΕ) επιτρέπουν στην ΠΑΕ- Ολυμπιακός παραμονές κάθε αγώνα που δίνει εκτός έδρας να προσπαθεί να δυναμιτίζει την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Μετά τα όσα έχει δώσει στην δημοσιότητα μέχρι σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ-Ολυμπιακός έπρεπε αυτεπάγγελτα να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας και η αθλητική δικαιοσύνη με βάση τον ισχύοντα νόμο. Εάν δεν γίνει αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι υποχρεωμένη να καταφύγει σε όλα στα θεσμοθετημένα όργανα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μια πάγια τακτική που ακολουθεί η ΠΑΕ-Ολυμπιακός, η οποία τυγχάνει της πλήρους αδιαφορίας του φίλαθλου κόσμου και ιδιαίτερα των φίλων της ομάδας μας. Φαίνεται ότι η διοίκηση της ΠΑΕ-Ολυμπιακός ξεχνά εύκολα τα πολλαπλά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί της στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα που οι Κρητικοί όμως δεν τα ξεχνούν. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι υπερήφανος και δεν χρειάζεται τις φιλοφρονήσεις και τους ύμνους που προσπαθεί η ΠΑΕ-Ολυμπιακός να του αποδώσει παραμονές του αγώνα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ για άλλη μια φορά κάνει γνωστό σε όλους όσους εμπλέκονται με την διεξαγωγή του αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο γήπεδο μας ότι θα τηρήσει με απόλυτη ακρίβεια την διάταξη του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λιάνη και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να δείξει διαφορετική συμπεριφορά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ μετά από πολύωρη συνεργασία που είχε με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους του ΟΦΗ. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ.











News 24/7

24MEDIA NETWORK