Απάντηση της Γ.Γ.Α. για το θέμα του Αρη

Δελτίο Τύπου με το οποίο παρουσιάζεται η βοήθεια που έχει δώσει το υφυπουργείο Αθλητισμού στο σωματείο του Αρη εκδόθηκε την Παρασκευή (2/1), με αφορμή ορισμένα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν τους φίλους της ομάδας να είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση της ΓΓΑ.

Απάντηση της Γ.Γ.Α. για το θέμα του Αρη
Δελτίο Τύπου με το οποίο παρουσιάζεται η βοήθεια που έχει δώσει το υφυπουργείο Αθλητισμού στο σωματείο του Αρη εκδόθηκε την Παρασκευή (2/1), με αφορμή ορισμένα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν τους φίλους της ομάδας να είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση της ΓΓΑ. Αναλυτικά…

"Από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σχετικά με αρνητικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του Τύπου, αλλά και καταχωρήθηκαν στο site των οπαδών του Άρη, με τα οποία απαξιώνεται, κάθε θετική συμβολή του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, στην κατεύθυνση ενίσχυσης της θέσης του ιστορικού σωματείου, σε όλους τους τομείς, κάνουμε γνωστά τα παρακάτω στοιχεία Αυτό προκειμένου να ενημερωθούν οι αγνοί φίλαθλοι του ΑΡΗ, αφού προφανώς κανείς από τη Διοίκησή του δεν έχει μπει στον κόπο να τους ενημερώσει σωστά, για λόγους που όλοι μπορούν να φανταστούν.

Α. Αναφορικά με τα έργα στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ:

Για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων, τον Αύγουστο του 2003 ξεκίνησε η εργολαβία αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ και της Καλαμαριάς. Η σύμβαση για τον ΑΡΗ προέβλεπε να κατεδαφιστεί τμήμα των θυρών 4,5 και 6, καθώς και το παλαιό στέγαστρο και στη θέση τους να γίνει ένα νέο κτίριο με κερκίδα και νέο στέγαστρο, για να εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες, της διοίκησης του ΑΡΗ, της φιλοξενίας των επισήμων και των εκπροσώπων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου. Επίσης, προέβλεπε την κατασκευή μικρής κολυμβητικής δεξαμενής, χωρίς τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, και δύο αίθουσες - γυμναστήρια.

Όταν ανέλαβε στο Υφυπουργείο ο Γιώργος Ορφανός, η Διοίκηση του ΑΡΗ του ζήτησε να γίνουν πρόσθετες επεμβάσεις αναβάθμισης του γηπέδου και των εγκαταστάσεών του.

Έτσι, σε δύο φάσεις, την άνοιξη και το Νοέμβριο του 2004, εγκρίθηκαν και πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω πρόσθετες εργασίες:

1) Διαμορφώσεις των εσωτερικών χώρων του νέου κτιρίου που περιλαμβάνουν: διαμορφώσεις των χώρων των αποδυτηρίων, τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων στα δάπεδα αντί του βιομηχανικού δαπέδου που προέβλεπε η σύμβαση, εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών της δεξαμενής κολύμβησης, επιστρώσεις κλιμακοστασίων και κατασκευές νέων κλιμάκων που είχαν αφαιρεθεί από την αρχική σύμβαση. 2) Εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο, με σημαντικές επεμβάσεις στις υποδομές άρδευσης του χλοοτάπητα και αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων για την καλύτερη αποστράγγιση του αγωνιστικού χώρου. 3) Κατασκευή αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων των κερκίδων 1,2 και 3. 4) Στεγάνωση των παλαιών κερκίδων. 5) Τοποθέτηση νέων καθισμάτων σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου. 6) Αύξηση του φωτισμού του γηπέδου από 850 LUX σε 1200 LUX προκειμένου να είναι δυνατή η πραγματοποίηση νυχτερινών αγώνων με τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΡΤ. 7) Εγκατάσταση κλιματισμού (θερινή ψύξη) σε όλο το νέο κτίριο (στην αρχική σύμβαση προβλεπόταν μόνο θέρμανση).

Η δαπάνη για τις παραπάνω πρόσθετες παρεμβάσεις ανήλθε σε 2.700.000 ευρώ, και το συνολικό κόστος των έργων, που έγιναν στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ, ανήλθε σε 6.810.000 ευρώ.

Τα έργα ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στον ΑΡΗ στις 30 Σεπτεμβρίου 2006, με προσωπικές ενέργειες του Γ. Ορφανού, προκειμένου να παρακαμφθούν τα τυπικά εμπόδια, που είχαν προκύψει από τη γνωστή αδυναμία της κοινοπραξίας, να ανταποκριθεί και να ολοκληρώσει το αρχικό αντικείμενο της σύμβασης και το πρόσθετο, που αναφέρεται παραπάνω.

Μία ακόμη επίπτωση αυτής της αδυναμίας ήταν ότι, ενώ τα έργα στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ χρηματοδοτούνταν από το ειδικό Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, μέρος των πρόσθετων επεμβάσεων αξίας 980.000 ευρώ, καλύφθηκε από πόρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που στερήθηκαν άλλα αθλητικά έργα της Περιφέρειας.

Β. Αναφορικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τον ΑΡΗ:

Η Πολιτεία έχει παραχωρήσει στον ΑΡΗ, με σύμβαση, τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου, χωρίς την εκ μέρους του καταβολή οποιασδήποτε δαπάνης.

Με τη σύμβαση, ξέχωρα από τη δωρεάν χρήση των αγωνιστικών χώρων, έχει παραχωρηθεί στον ΑΡΗ μία σειρά άλλων αποκλειστικών προνομίων, που όμοιά τους δεν έχει άλλο αθλητικό Σωματείο, σε όλη την Ελλάδα.

Τα αποκλειστικά αυτά προνόμια, που συνεπάγονται ένα ετήσιο οικονομικό όφελος για τον ΑΡΗ της τάξης των 120.000 ευρώ, κατ’ ελάχιστον, και αντίστοιχο έλλειμμα για το Αλεξάνδρειο (τον προηγούμενο χρόνο το έλλειμμα ανήλθε σε 200.000 ευρώ), είναι:

α) Αποκλειστική χρήση γραφειακών χώρων για τις ανάγκες της διοίκησης της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, χωρίς καταβολή ενοικίου. β) Αποκλειστική χρήση συγκροτήματος αποδυτηρίων, με ιματιοθήκες, σάουνα και υδρομασάζ, φυσιοθεραπευτήριο, αίθουσα βαρών, χωρίς καταβολή ενοικίου. γ) Πληρωμή όλων των δαπανών για τη συντήρηση όλων των παραχωρουμένων χώρων και για την καθαριότητα όλων των αγωνιστικών και προπονητικών χώρων που χρησιμοποιεί ο ΑΡΗΣ, από τον προϋπολογισμό του Αλεξανδρείου. δ) Πληρωμή όλων των δαπανών για την κατανάλωση νερού, ρεύματος, πετρελαίου θέρμανσης κ.λ.π. των γραφείων του ΑΡΗ και των αντίστοιχων βοηθητικών χώρων, από τον προϋπολογισμό του Αλεξανδρείου.

Επίσης, στον ΑΡΗ έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα να δημιουργήσει το δικό του κυλικείο και το δικό του κατάστημα πώλησης αναμνηστικών. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, αφού επισκέπτονται και τα δύο. Αυτό που προφανώς δεν γνωρίζουν είναι ότι ο ΑΡΗΣ δεν καταβάλει κανένα ενοίκιο και για τη χρήση και λειτουργία του καταστήματος και του κυλικείου – μπαρ.

Όλες οι παραπάνω δαπάνες, που καταβάλλονται από τη Διοίκηση του Αλεξανδρείου, καλύπτονται με αντίστοιχη επιχορήγηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αφού το Αλεξάνδρειο δεν έχει πλέον αντίστοιχα έσοδα.

Οι φίλαθλοι λοιπόν του Ιστορικού Σωματείου πρέπει να γνωρίζουν ότι στον ΑΡΗ έχει παραδοθεί η δωρεάν χρήση ενός πλήρως ανακαινισμένου και μοντέρνου Αλεξανδρείου, που στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο 16.100.000 ευρώ. Αυτά τα προνόμια της Πολιτείας προς τη συγκεκριμένη ομάδα αποσιωπώνται για ευνόητους λόγους.

Γ. Αναφορικά με τη χορηγία του ΟΠΑΠ αλλά και τα λοιπά οικονομικά του Σωματείου:

Έχει και άλλη φορά ανακοινωθεί από το Γραφείο Τύπου του Υφυπουργείου, ότι ο ΑΡΗΣ δεν πήρε τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ, επειδή δεν αποδέχθηκε τους όρους που έθεσε η ΟΠΑΠ Α.Ε. (διαφήμιση στη φανέλα μπρος και πίσω), όπως ισχύει για όλες τις ομάδες. Ας σημειωθεί ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ και λαμβάνει ποσό 140.000 ευρώ το χρόνο.

Για τα οικονομικά του ΑΡΗ, σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι αγνοί φίλαθλοί του ότι, φέτος εισπράττει από την κρατική ΕΡΤ ποσό 1.800.000 ευρώ. Με το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε και με τις προβλεπόμενες αυξήσεις για κάθε έτος, συνολικά μέσα στην τριετία, θα εισπράξει ποσό 5.700.000 ευρώ.

Επίσης, όταν ήταν στη Β΄ Εθνική, ο ΑΡΗΣ έλαβε έκτακτη χορηγία από τον ΟΠΑΠ ποσού 250.000 ευρώ, όταν οι άλλες ομάδες, της ίδιας κατηγορίας, δεν πήραν περισσότερα από 150.000 έως 200.000 ευρώ. Τέλος από την ΕΤ3 έλαβε ένα πρόσθετο ποσό 150.000 ευρώ.

Δ. Για το θέμα του Χαϊδαρίου, τα υπονοούμενα, αφήνουν παγερά αδιάφορο τον Υφυπουργό. Είναι φανερό ότι τέτοια νοοτροπία αντικατοπτρίζει τους συντάκτες της ανακοίνωσης".

Η απάντηση του Αρη

Ανακοίνωση - απάντηση του ενιαίου ΑΡΗ στην ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού

Σε απάντηση των όσων αναφέρονται από το γραφείο Τύπου της Γ.Γ.Α σχετικά «με τη συμβολή του κ. Υφυπουργού Αθλητισμού στην κατεύθυνση ενίσχυσης του ΑΡΗ», ο ΑΡΗΣ σύσσωμος θα ήθελε να τοποθετηθεί για το «όργιο» παραπληροφόρησης το οποίο επιτελείται με σκοπό να παραπλανηθούν όλοι οι Ελληνες φίλαθλοι και να καλυφθεί η απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Υφυπουργού προς τον ΑΡΗ.

Η παραπάνω συμπεριφορά είχε καταγγελθεί με επιστολή όλων των διοικήσεων του Αρη προς τους προϊσταμένους του κ. Υφυπουργού και προς όλους τους πολιτικούς φορείς αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Θα περιμέναμε από τον Θεσσαλονικιό Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος διακηρύττει την ΙΣΟΝΟΜΙΑ στην αντιμετώπιση φορέων και πολιτών, να προκαλέσει ο ίδιος μια σύσκεψη και να παρουσιασθούν όλα τα στοιχεία καθώς με έκπληξη παρακολουθούμε να αδρανεί μπροστά σε ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που έχει προκαλέσει ένας υφυπουργός του, με την συμπεριφορά του.

Για λόγους που όλοι μπορούν να κατανοήσουν όπως και ο ίδιος ο Υφυπουργός λέει για τον ΑΡΗ, διαχωρίζει τους φιλάθλους του ΑΡΗ σε αγνούς και μη, τοποθετούμενος για μία ακόμη φορά υβριστικά απέναντι στον κόσμο του ΑΡΗ, αφού επί έξι μήνες απαξίωσε ολόκληρο το σύλλογο με την αλαζονική συμπεριφορά του.

Αναφορικά με τα έργα του Κλεάνθης Βικελίδης, το έργο είχε αποφασιστεί, προκηρυχθεί πριν από τον ίδιο, αλλά και πολύ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004. Για τις παρεμβάσεις, που πρόσφατα του είχαν ζητηθεί να γίνουν και αφού το έργο δεν είχε ολοκληρωθεί επί δύο χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όπως και ο ίδιο ομολογεί, έχει προβλεφθεί η χρηματοδότηση από το ειδικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και καθώς ποτέ δεν μας δόθηκαν τα σχέδια και οι αρχικές μελέτες, παρόλο που το ζητήσαμε πάρα πολλές φορές, πολύ αμφιβάλλουμε για το τι τελικά έγινε και τι όχι.

Με τη δική του παρέμβαση όμως, μετά τις εκλογές του 2004, παρόλο που τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου υπήρχαν, δεν χρηματοδότησε τη συνέχιση του έργου με αποτέλεσμα να αδυνατεί η κατασκευάστρια εταιρία να το ολοκληρώσει. Σύμφωνα με το νόμο, η δυνατότητα της αύξησης κατά 50% της χρηματοδότησης της κατασκευής θα ολοκλήρωνε το έργο σε άριστο επίπεδο και όχι όπως τελικά ολοκληρώθηκε. Βέβαια πιθανώς ο κ. Υφυπουργός θα προτιμούσε, αφού κράτησε το γήπεδο κλειστό επί τρία χρόνια να το παραδώσει γιαπί, χωρίς όπως ομολογεί τοιχοποιίες, αποδυτήρια, επιστρώσεις κλιμακοστασίων, αποχετεύσεις, κλιματισμούς, φωτισμό κ.λ.π. αλλά και χωρίς το χλοοτάπητα που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης του προηγούμενου κτιρίου και είχε επισκευαστεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αν δεν πιέζαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον κ. Υφυπουργό, το Κλεάνθης Βικελίδης θα είχε την τύχη άλλων έργων στη Βόρεια Ελλάδα και στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, όπως το κολυμβητήριο της Νεάπολης και ο ΑΡΗΣ θα είχε καταντήσει σήμερα άστεγος.

Για να χρησιμοποιηθεί σήμερα το κτίριο και όλες οι εγκαταστάσεις του, ο ΑΡΗΣ (ΑΣ και ΠΑΕ) χρηματοδότησε εξ ιδίων πόρων όλες τις παρεμβάσεις που χρειάζονταν για να λειτουργήσει το κτίριο, παρά τα αντίθετα που το περιβάλλον του κ. Υφυπουργού διοχέτευε. Τη σύνδεση με το αέριο, τις ηλεκτρολογικές επιδιορθώσεις, τοιχοποιίες, γραφεία, κυλικεία, εστιατόρια, καφέ, σουίτες, εξοπλισμούς, δημοσιογραφικά θεωρεία κ.λ.π. καθώς και τα έργα των χώρων κάτω από τη Θύρα 2, τα οποία είχαν προβλεφθεί να πραγματοποιηθούν για τους Ολυμπιακούς του 2004. Ούτε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου, αλλά και της πισίνας (διαδρομές, βατήρες, κλπ) δεν θέλησε να χρηματοδοτήσει.

Αναφορικά με τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τον ΑΡΗ και όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση , αποτελούν μέρος της σύμβασης που ο ΑΣ και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχαν υπογράψει με τον προηγούμενο Υπουργό πολιτισμού, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Υφυπουργό κ Γεώργιο Λιάνη.

Τίποτε ο ίδιος δεν προσέθεσε.

Αντίθετα μάλιστα η χρήση της κύριας αίθουσας όπως προέβλεπε η σύμβαση με παρέμβαση της διοίκησης του Αλεξανδρείου, την οποία ο ίδιος διόρισε στο Αλεξάνδρειο (και η οποία προφανώς εκτελεί τις δικές του εντολές), ουδέποτε στην ουσία παραχωρήθηκε στον ΑΡΗ. Το Αλεξάνδρειο μετατράπηκε σε κέντρο συναυλιών (Ρουβάς κ.λ.π.) συνεδρίων (μάρτυρες του Ιεχωβά, Βλάχοι, κ.λ.π.), παρουσίαση βιβλίων κ.λ.π., με αποτέλεσμα και ο ΑΣ ΑΡΗΣ αλλά και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να ξεσπιτώνονται όχι για πάγιες αθλητικές ανάγκες όπως προβλεπόταν από την σύμβαση (π.χ. φάιναλ φορ ή τελικοί αγώνες), αλλά όποτε η διοίκηση αποφάσιζε για να «βγάλει» χρήματα, από τα οποία ο ΑΡΗΣ δεν καρπώνεται ούτε ένα ευρώ.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ποτέ δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για τις πραγματικές δικές του ανάγκες όσο για το κόστος ανακατασκευής ενός πολιτιστικού μνημείου, όπως χαρακτηρίστηκε και ενώ ο ΑΡΗΣ δεν διαχειρίστηκε ούτε ένα ευρώ, ας μας πει τελικά επίσης ο κ. Υφυπουργός, πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για την κατασκευή του Κρατικού της Πυλαίας και πόσα δισεκατομμύρια δόθηκαν για απαλλοτριώσεις οικοπέδων στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και πόσα για πολλά άλλα έργα ίδια δόθηκαν ή θα δοθούν για άλλους συλλόγους .

Αναφορικά με τη χορηγία του ΟΠΑΠ και τα λοιπά οικονομικά ζητήματα. Το υφυπουργείο για μία ακόμη φορά ψεύδεται, λέγοντας ότι ο ΑΡΗΣ δεν αποδέχτηκε τους όρους που έθεσε η ΟΠΑΠ ΑΕ όπως ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε να υπογράψει μία σύμβαση ανάλογη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ΠΑΕ Ηρακλής ή και ακόμη αυτήν που η ΟΠΑΠ ΑΕ υπέγραψε στις 15 Νοεμβρίου 2006 με την ΠΑΕ Λάρισα. Αντίστοιχα έγγραφα της ΠΑΕ Αρης υπάρχουν πρωτοκολλημένα. Όμως με δική του παρέμβαση, όπως ομολόγησε και ο υπεύθυνος χορηγιών του ΟΠΑΠ και ιδιαίτερος του γραφείου του, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδέποτε υπέγραψε ανάλογη σύμβαση, αντίθετα σε κάθε έννοια ισονομίας με αποτέλεσμα με αυτήν τη συμπεριφορά ο ΟΠΑΠ να παρεμβαίνει και στον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και το ΤΑΠ του βόλεϊ εισπράττουν από τον ΟΠΑΠ όσα και οι υπόλοιποι σύλλογοι της ίδιας κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται.

Ο κ. Υφυπουργός αναφέρει επίσης τη σύμβαση τηλεοπτικών που υπέγραψε με την ΕΡΤ ΑΕ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αφήνοντας υπονοούμενα. Μάλλον δεν θέλει να γνωρίζει ή αποκρύπτει, ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είχε πρόταση από ανταγωνίστρια εταιρία ύψους 4.600.000 ευρώ για το αντίστοιχο διάστημα, ενώ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά την περσινή αλλά και τη φετινή χρονιά είναι πρώτη σε τηλεθεάσεις, αποδεικνύοντας πόσο καλή εμπορικά είναι η συμφωνία την οποία η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ υπέγραψε. Είναι μάλλον απαραίτητο να απολογηθεί ο ίδιος προς την διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ, για όσα λέει αφήνοντας αιχμές.

Επιπρόσθετα όταν ο ΑΡΗΣ ήταν στη Β΄ Εθνική, δεν έλαβε έκτακτη επιχορήγηση όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανακοίνωση, αλλά τη χορηγία που όλες οι ΠΑΕ της Β’ εθνικής έλαβαν τον ίδιο χρόνο (Κέρκυρα, Εργοτέλης από 200.000, ο ΑΡΗΣ ως ο πιο εμπορικός 250.000 και οι υπόλοιποι της κατηγορίας έως 150.000). Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν υπέγραψε χωριστά σύμβαση με την ΕΤ3, αλλά συμμετείχε ισότιμα παρόλο που ήταν η πιο εμπορική ομάδα στην σύμβαση που υπέγραψε η ΕΠΑΕ με την ΕΤ3 για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής και εισέπραξε 104.000 ευρώ, όπως και όλες οι ΠΑΕ της Β΄ Εθνικής.

Ουδέποτε όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανακοίνωση ο ΑΡΗΣ εισέπραξε από την ΕΤ3 επιπλέον 150.000 ευρώ, παρόλο που και ο ίδιος το είχε υποσχεθεί, διότι ο ΑΡΗΣ ήταν ο εμπορικότερος σύλλογος της κατηγορίας. Ας φέρει στοιχεία να αποδείξει αυτά που λέει προσπαθώντας να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, γιατί για όλα όσα εμείς αναφερθήκαμε και για άλλα θα παρουσιάσουμε τα στοιχεία σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ας κοινοποιήσει η ΟΠΑΠ ΑΕ αλλά και η Γ.Γ.Α. όλες τις επιχορηγήσεις που έχει λάβει ο καθένας, Σύλλογος, φορέας, ιδιώτης ποιοι εισέπρατταν και εισπράττουν χρήματα για να ξεκαθαρίσει επιτέλους ποιος είναι ο ευνοημένος και να σταματήσουμε να παραπληροφορούμε τους πολίτες.

Τέλος για το θέμα του Χαϊδαρίου «ουδέν σχόλιον».

Οποτε ο ίδιος θελήσει και από οποιοδήποτε βήμα επιλέξει, μπορεί να αντιπαρατάξει τα στοιχεία και να αντιπαρατεθεί μαζί μας για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα Διοικητικά Συμβούλια του ΑΣ ΑΡΗΣ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK