"Απαράδεκτη η αλλαγή σήματος"

Με ανακοίνωσή του, ο ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια της ΠΑΕ να αλλάξει το σήμα της ομάδας στις φανέλες στο ματς της Μ. Τετάρτης (8/4) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

"Απαράδεκτη η αλλαγή σήματος"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη: "Σχετικά με την παραποίηση του ιστορικού εμβλήματος - συμβόλου του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, που έγινε χθές 8/4/2015 στον αγώνα με την ΠΑΕ Ο.Σ.Φ.Π στην εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ. Το Δ.Σ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τα εξής:

Α) Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ υπέστη πλήρη και απόλυτο αιφνιδιασμό με την απρόσμενη, αναιτιολόγητη και απαράδεκτη αυτή ενέργεια της Π.Α.Ε.

Β) Η παραποίηση αυτή του εμβλήματος - συμβόλου, έρχεται σε ευθεία αντίθεση πρωτίστως με την Ιστορία 124 χρόνων του Συλλόγου μας και δευτερευόντος με την κείμενη αθλητική νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις συμβάσεις.

Γ) Το Δ.Σ διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Απολλωνιστών -και όχι μόνο- παραμένει και θα παραμείνει ο αμετακίνητος θεματοφύλακας των συμβόλων, των αξιών και της Ιστορίας του Συλλόγου μας.

Τέλος το Δ.Σ θεωρεί ότι το ατυχές αυτό συμβάν ανήκει στο παρελθόν και ότι στο μέλλον θα επιδειχθεί ο οφειλόμενος σεβασμός των συμβόλων και της Ιστορίας του Συλλόγου".

Διαβάστε ακόμη:

Είχε στο σήμα τον... Άγιο αντί για τον Θεό Απόλλωνα (PHOTOS)

24MEDIA NETWORK