Απαράδεκτη κρίθηκε η επιστολή του πρίγκιπα
Παράταση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 9 Αυγούστου αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η επιστολή της πλευράς του πρίγκιπα Φαιζάλ με ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Η επιστολή της νομικής εκπροσώπου του πρίγκιπα Φαιζάλ, Κασσιανής Μιχοπούλου διαβάστηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. και η απάντηση ήρθε από την ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της ΑΜΚ είναι σε εξέλιξη και κάθε σοβαρός ενδιαφερόμενος επίδοξος επενδυτής μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ.
Ως προς την από 18 Ιουνίου επιστολή της κυρίας Μιχοπούλου που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το ύφος της κρίνεται απαράδεκτο και δεν χρήζει καν απάντησης”
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε:
“Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τα τρέχοντα θέματα. Αποφασίστηκε να πάρει η παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι της 9 Αυγούστου. Θα υπάρξει μια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου για τις επιστολές που ήρθαν στα μέλη του Δ.Σ. Έγινε μια πλήρη αναδρομή στις κινήσεις που έγιναν για να βγουν οι αδειοδοτήσεις”.
Για το εάν Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος να πάρει την τελική άδεια: “Αδειοδότηση έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Απλώς θα είναι υπό παρακολούθηση από την ΟΥΕΦΑ. Θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες”.
Για το τι θα γίνει με τις μεταγραφές: “Ο κ. Φερέιρα έχει υποβάλει τις εισηγήσεις του και θα δούμε τι θα γίνει”.
Για το θέμα των επιστολών στα μέλη του Δ.Σ.: “Το είπα και πριν. Θα τοποθετηθεί το γραφείο Τύπου με επίσημη ανακοίνωση”.
Για το πως θα βρει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα που απαιτούνται μέχρι το τέλος Ιουνίου: “Πρώτα από όλα είναι δική σας εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 3.5 εκατομμύρια. Εμείς δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο. Έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε μέχρι το τέλος του Ιουνίου”.
Για τι μετοχές και αν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβασή τους: “Έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει η ΕΕΑ”.
Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να τρέξει και για τα λεφτά και τις μεταγραφές: “Εμείς θα θέλαμε να είναι όλα τα θέματα λυμένα μέχρι τις 2 Ιουλίου”.
Για τον Λέτο και την μετ εγχειρητική του πορεία: “Θα ενημερωθώ τώρα”.
Για την Εθνική ομάδα: “Από μας οι καλύτερες ευχές. Καλή τύχη και τα συγχαρητήρια μας για όσα έχουν πετύχει μέχρι τώρα”.