Απειλεί με αποκαλύψεις ο Κούγιας μετά το τέλος του ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Το λεκτικό πινγκ πονγκ μεταξύ ΑΕΛ και Παναθηναϊκού καλά κρατεί, με τον Αλέξη Κούγια να δίνει υπόσχεση για αποκαλύψεις στο φινάλε του αγώνα της ομάδας του με τους "πράσινους".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΚΟΥΓΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΚΟΥΓΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αυλαία για την 22η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή πέφτει το βράδυ της Δευτέρας στον θεσσαλικό κάμπο, εκεί που η 12η της βαθμολογίας ΑΕΛ (22β.) υποδέχεται τον 11ο Παναθηναϊκό (24β., ωστόσο λίγο πριν την πρώτη σέντρα οι δύο ομάδες φροντίζουν να ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ της μεταξύ τους έντασης.

Πρώτοι έκαναν την αρχή οι γηπεδούχοι, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει μέσω σκληρής ανακοίνωσης πως η ΑΕΛ σέβεται τον Παναθηναϊκό, όμως θα παίξει με... λύσσα λόγω της νίκης-κλοπή των "πρασίνων" στον πρώτο γύρο.

Λίγο αργότερα ήρθε "πληρωμένη" απάντηση από τον Παναθηναϊκό που έκανε προσωπική επίθεση στον ιδιοκτήτη των "βυσσινί", ωστόσο το πρωί της Δευτέρας είχαμε νέα ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια με στόχο τους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

"Πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αφορά το πρόσωπό μου.

Ποιος, πότε, πως και με ποιους δυσφημίζει την ιστορία της ομάδος του θα τα δηλώσω με ονοματεπώνυμα μετά το τέλος του σημερινού αγώνα", αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωσή του και όλα δείχνουν πως ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και το τρίτο ημίχρονό του θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK