Απειλές και πληρωμές

Ο φόβος των προσφυγών υπάρχει στον Ηρακλή και τον είχε εκφράσει ο Σάββας Κωφίδης πριν από μερικές μέρες σε μία από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου.

Απειλές και πληρωμές

Ο φόβος των προσφυγών υπάρχει στον Ηρακλή και τον είχε εκφράσει ο Σάββας Κωφίδης πριν από μερικές μέρες σε μία από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου. Μάλιστα είχε πει ότι θα είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό αν συμβεί κάτι τέτοιο. Παραλίγο, την Τετάρτη να "έσκαγε" η πρώτη προσφυγή όμως την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε.

Ο Παναγιώτης Λαγός, που αναδείχθηκε πρόσφατα καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, απείλησε ότι θα καταθέσει προσφυγή αν δεν πληρωθεί. Ο Δημήτρης Χούλης αναγκάστηκε να του καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. "Ήταν σε άμεση προτεραιότητα να πληρωθεί ο συγκεκριμένος παίκτης γιατί θα κατέθετε προσφυγή", ήταν η απάντηση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, στο ερώτημα "γιατί πληρώθηκε μόνο ο Λαγός".

Ο Χούλης, μιλώντας στον 102 FM παραδέχτηκε δημόσια ότι ο Λαγός ήταν έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, ενώ έστειλε μήνυμα και στους υπόλοιπους παίκτες. "Να μην ανησυχεί κανένας. Από Δευτέρα θα αρχίσουν οι πληρωμές. Θα αναλάβουμε τις τύχες του συλλόγου και έχω δεσμευτεί ότι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα τακτοποιηθεί οικονομικά".

Μετά από αυτή την εξέλιξη βέβαια δημιουργείται ένα προηγούμενο, καθώς όποιος παίκτης θέλει να εισπράξει άμεσα τα χρήματά του θα μπορεί να το κάνει απειλόντας ότι θα καταθέσει προσφυγή. Βέβαια ο Χούλης δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, αφού αν έμενε ο Λαγός προχωρούσε τη διαδικασία της κατάθεσης προσφυγής και έμενε ελεύθερος, θα επρόκειτο για ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Σάββα Κωφίδη.

***Αργότερα ο Δημήτρης Χούλης δεσμεύτηκε ότι οι πάντες θα πληρωθούν μέχρι την Τρίτη. Σε συγκέντρωση στο Κατσανειο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής αποθεώθηκε από φιλαθλους της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK