Απειλούν να σκοτώσουν τον Χάμες Ροντρίγκες!

Η μητέρα του Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε πως o άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται απειλές για τη ζωή του μέσω Twitter, από εγκληματική οργάνωση την οποία ερευνά το FBI!

Απειλούν να σκοτώσουν τον Χάμες Ροντρίγκες!

Η οικογένεια του Χάμες Ροντρίγκες είναι αναστατωμένη το τελευταίο διάστημα και η αιτία είναι η εγκληματική οργάνωση "Legion Holk" που έχει χακάρει λογαριασμό στο Twitter ( @FrekeMan) και τον χρησιμοποιεί για να στέλνει θανατικες απειλές εις βάρος του 25χρονου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μέχρι στιγμής από τον συγκεκριμένο λογαριασμό έχουν γίνει 29 tweets, με τα μηνύματα να περιλαμβάνουν απειλές του στιλ: "Έρχομαι στο σπίτι σου οπλισμένος, πες αντίο σε όποιον αγαπάς", "Βλέπω αύριο όλους τους ανθρώπους να κλαίνε αύριο επειδή σκότωσα έναν μέτριο παίκτη", "Χάμες, ανθρώπινο σκουπίδι", "Θέλετε να δείτε πώς πεθαίνει ο Ροντρίγκες;"

Απειλούν να σκοτώσουν τον Χάμες Ροντρίγκες!

Σε ένα μάλιστα εκ των απειλητικών μηνυμάτων, υπάρχει φωτογραφία με ένα πιστόλι σε μία κάσα και αρκετές σφαίρες, με τη φράση που συνοδεύει την αποκρουστική φωτογραφία να είναι η εξής: "Χάμες Ροντρίγκες, η Legion Holk σε παρακολουθεί".

Απειλούν να σκοτώσουν τον Χάμες Ροντρίγκες!

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Πιλάρ Ρούμπιο Γκόμες, αποκάλυψε όλες αυτές τις θανατικές απειλές μέσω του λογαριασμού της στο Twitter γράφοντας μάλιστα: "Τι συμβαίνει στους ανθρώπους; Τρέλα! Μου γράφουν ότι είναι προτιμότερο να τον βλέπουν νεκρό..."

Απειλούν να σκοτώσουν τον Χάμες Ροντρίγκες!

Η υπόθεση αυτή έχει ήδη ανατεθεί στο FBI, με τους ανθρώπους του να είναι πεπεισμένοι πως πίσω από αυτό το σκηνικό βρίσκεται η διαδικτυακή εγκληματική ομάδα "Legion Holk" που σχετίζεται με θανατικές απειλές και εκβιασμούς μέσω διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χάμες έκανε το μισό γύρο της γης χωρίς να παίξει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK