Απέκτησε δύο νέους "μπελάδες" ο Καρνέζης

Η Νάπολι έχει αποφασίσει να πάρει έμπειρο κίπερ για να πλαισιώσει τους Καρνέζη και Μερέτ και πέρα από τον Οτσόα, δύο ακόμα "δυνατά" ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για τους "παρτενοπέι".

Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano)
Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano) AP PHOTO/FERNANDO LLANO

Ο τραυματισμός του Μερέτ άνοιξε την πόρτα της ενδεκάδας για τον Ορέστη Καρνέζη, όμως αυτή δεν έμεινε για πολύ ανοιχτή αφού η βαριά ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ σε φιλικό παιχνίδι "χρεώθηκε" στον Έλληνα άσο και πλέον αναζητείται παίκτης για κάτω από τα γκολπόστ.

Οι διοικούντες την Νάπολι και ο Κάρλο Αντσελότι θεωρούν πως πρέπει να αποκτηθεί γκολκίπερ και έχουν βγει εδώ και ημέρες στη γύρα, με την έρευνά τους να "απλώνεται" καθημερινά σε όλο και περισσότερους υποψηφίους.

Ο Νταβίντ Οσπίνα που ήταν αρχικά στο "κάδρο" φαίνεται πως χάνει έδαφος (η Μπεσίκτας είναι κοντά στην απόκτησή του) ενώ ο Οτσόα δεν "παίζει" πλέον μόνος του στη μάχη για τη φανέλα του βασικού κίπερ στην Νάπολι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, στο στόχαστρο έχουν μπει δύο γκολκίπερ που αγωνίζονται στην Premier League: οι Σιμόν Μινιολέ και Μάικλ Φερμ.

Ο πρώτος όμως (ο οποίος έχει εξαιρετική φιλία με τον συμπατριώτη του και άσο της Νάπολι, Ντρις Μέρτενς) έχει ετήσιο κασέ ύψους 3.000.000 ευρώ (επιπλέον η Λίβερπουλ δεν "καίγεται" για να τον δώσει δανεικό), με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Τότεναμ να φαντάζει στην παρούσα φάση μία πιο προσιτή λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK