Απέκτησε Γερμανό αμυντικό

Απέκτησε Γερμανό αμυντικό
Επιθετικό αναζητούσε, κεντρικό αμυντικόαπέκτησε ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" συμφώνησαν με τον 29χρονο Γερμανό Τόμας Σικόν, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα συζητώντας στα γραφεία της ΠΑΕ τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Τα αποτελέσματα αυτών δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

ΟΣικόν θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Πανιώνιου ούτως ώστε ο Νίκος Παντελής να τον έχει στη διάθεσή του το γρηγορότερο δυνατόν. Πέρσι ο Γερμανός αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του για λογαριασμό της Ομπερχάουζεν, ενώ μεγάλο μέρος της καριέρας πέρασε στην Κολωνία.

Η ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ:

"Με τη φανέλα του Πανιωνίου για τα επόμενα τρία χρόνια (1+2) θα αγωνίζεται ο Τόμας Τσιχόν, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο. Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν πέρυσι στην Ομπερχάουζεν, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Κολωνίας".


H Ταυτότητα του Σικόν

Ημ. Γέννησης: 09/07/1976
Υψος: 1.84
Θέση: Κεντρικός Αμυντικός/Λίμπερο


Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστεί τους φίλους του Πανιωνίου που έδωσαν το παρών στο αγώνα με τον Ιωνικό και με την άψογη συμπεριφορά τους συμπαραστάθηκαν στην αγαπημένη μας ομάδα.
Ευχή όλων είναι η κόσμια αυτή συμπεριφορά να συνεχιστεί και στις επόμενες αναμετρήσεις και να μην επαναληφθούν οι αθλιότητες της περσινής περιόδου. Οσον αφορά τα θλιβερά γεγονότα που λέγεται ότι συνέβησαν μακριά από το γήπεδο της Ν. Σμύρνης, η ΠΑΕ Πανιώνιος εκφράζει την βεβαιότητά της ότι δεν εμπλέκονται σε αυτά φίλαθλοι του Πανιωνίου.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γεγονότα αυτά που έγιναν σε μεγάλη ακτίνα από τον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Ελπίζει δε η αστυνομία να κάνει αυτή τη φορά τη δουλειά της και να εντοπίσει τους υπαίτιους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK