Απέκτησε Ντζετού η Μπόλτον

Στην απόκτηση του Μάρτιν Ντζετού προχώρησε η Μπόλτον. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός δοκιμαζόταν τις προηγούμενες εβδομάδες από τον τεχνικό των «τρότερς», Σαμ Αλαρντάις, προκειμένου να τον πείσει να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ.

Απέκτησε Ντζετού η Μπόλτον
Στην απόκτηση του Μάρτιν Ντζετού προχώρησε η Μπόλτον. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός δοκιμαζόταν τις προηγούμενες εβδομάδες από τον τεχνικό των « τρότερς», Σαμ Αλαρντάις, προκειμένου να τον πείσει να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ. Ο πρώην παίκτης των Στρασβούργο, Μονακό, Πάρμα, Φούλαμ και Νις αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη νέα του ομάδα, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στην αμυντική της γραμμή.

" Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τραυματίες, έπρεπε να κινηθώ γρήγορα προκειμένου να ενισχύσω την ομάδα μου. Όταν έμαθα πως ο Μάρτιν ήταν ελεύθερος, χάρηκα καθώς ήθελα όσο τίποτα να τον φέρω στην Μπόλτον. Πρέπει αυτή τη στιγμή να δουλέψει στη φυσική του κατάσταση αλλά υπάρχει ελπίδα να προλάβει να αγωνιστεί με την Τσέλσι το Σάββατο και την Μπεσίκτας για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαμ Αλαρντάις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK