Απελευθερώθηκε προπονητής που είχε απαχθεί

Απελευθερώθηκε προπονητής που είχε απαχθεί
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Ρούμπεν Ομάρ Ρομάνο. Ο Αργεντινός προπονητής ο οποίος εργαζόταν στη μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ (Μπλε Σταυρός), είχε απαχθεί προ διμήνου αλλά την Τετάρτη απελευθερώθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση επίλεκτου αστυνομικού σώματος της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

Ο Ρομάνο βρέθηκε σε σπίτι κακόφημης συνοικίας του Μεξικό και μόλις διαπίστωσε πως ήταν πλέον ελεύθερος, δεν έκρυψε τα δάκρυά του. Δήλωσε: " Είμαι ευγνώμων σε όλους. Σε όλους όσοι με έσωσαν, στον Τύπο, στους φίλους μου. Το μόνο που θέλω είναι να δω την οικογένειά μου. Με περιμένουν και μου λείπουν ".

Δύο λόγια είχε να πει και ο αντιπρόεδρος της Κρουζ Αζούλ, Αλφρέντο Αλβάρεζ... " Είναι μέρα μεγάλης χαράς. Ελπίζω να μπορέσουμε όλοι μαζί να αφήσουμε πίσω μας όλα τα δυσάρεστα, ιδιαίτερα ο Ρούμπεν και η οικογένειά του ".

Να σημειωθεί πως ο Ρομάνο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο και παρά το ότι βρήκε χάος, το μετέτρεψε σε ένα σύνολο το οποίο διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Βέβαια, η δυναμική του συλλόγου απέχει πολύ από αυτή της δεκαετίας του ’70, όταν είχε κατακτήσει έξι τίτλους και της είχε προσκολληθεί το προσωνύμιο " Η Μηχανή ".

Όσο για τις περιπτώσεις απαγωγών, τείνουν να γίνουν συνήθεια στο Μεξικό και τη Κολομβία. Τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα όλο και πληθαίνουν. Μετά από μεμονωμένες περιπτώσεις, η... μόδα άρχισε το 1999, όταν είχε απαχθεί ο Αλβάρο Κάμπος, πατέρας του άλλοτε διεθνούς τερματοφύλακα των "Αζτέκων", Χόρχε Κάμπος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK