Απεργός πείνας για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Απεργία πείνας άρχισε το πρωί της Παρασκευής οπαδός της ΑΕΚ διαμαρτυρόμενος για τη στάση του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στην κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απεργός πείνας για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Βάκης, γνωστός από τη δεκαετία του ’80 στο συνδεσμιακό κίνημα της Ένωσης, έχει στήσει ένα παράπηγμα στο χώρο του παλαιού γηπέδου και έχει μαζί του μονάχα νερό.

Από το πρωί έχουν περάσει από το σημείο αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι συνομιλούν μαζί του για την πρωτοβουλία που έλαβε. Μάλιστα o Βάκης βρέθηκε το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στη δίκη των 10 οπαδών της "Ένωσης" και είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του ωστόσο, επειδή φάνηκαν ακραίες οι ομοϊδεάτες του δεν τον πίστεψαν. είχε κοινωνήσει τη σκέψη του το πρωί της Παρασκευής στο δικαστήριο, όταν μαζί με πολλούς άλλους ΑΕΚτζήδες έδωσε το "παρών" στο πλευρό εκείνων που είχαν μηνυθεί επρόκειτο να δικαστούν.

Ο ίδιος δηλώνει ανυποχώρητος, υποστηρίζοντας ότι η αντίδρασή του δεν έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, αλλά αφορά την αγάπη του για την ΑΕΚ και την προσπάθειά του να κινητοποιήσει όσους περισσότερους γίνεται στην προσπάθεια ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Απεργός πείνας για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Όλα τα προσωπικά στοιχεία του απεργού πείνας είναι στη διάθεση του Contra.gr. Μοναδικός στόχος του να πιέσει τον Δήμο και τον ΣΥΡΙΖΑ που αντιτίθενται στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί λύση. Μεταξύ άλλων ο Βάκης είπε: " Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν, ούτε φωτιά θέλω να βάλω για να ζεσταθώ για να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Δεν πειράζω καν τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θα είμαι εδώ όσο τραβήξει μέχρι να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ και να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να γίνει όπως την ξέραμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ