Απέρριψαν πρόταση της ΑΕΛ για φανέλα υπέρ των προσφύγων!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποκάλυψε μέσω ανακοίνωσης ότι έκανε πρόταση για να μπει μία φράση υπέρ των προσφύγων στο μπροστινό μέρος της φανέλας, αλλά απορρίφτηκε από την Super League.

Απέρριψαν πρόταση της ΑΕΛ για φανέλα υπέρ των προσφύγων!

Τη φετινή σεζόν η ΑΕΛ δεν έχει βρει χορηγό για να διαφημιστεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας της και έτσι η θεσσαλική ομάδα πήρε την απόφαση να αναγράφεται στο μπροστινό μέρος αυτής η φράση "Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας".

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο έπρεπε να ανάψει το πράσινο φως η διοργανώτρια αρχή, με την ΑΕΛ να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης πως το αίτημα που έκανε δεν έγινε αποδεκτό, με την Super League να θεωρεί πως το συγκεκριμένο μήνυμα έχει πολιτικό χαρακτήρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την πλήρη ανεξαρτησία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέκυψε σε ευτελείς οικονομικά προτάσεις για το μέγεθός της, με συνέπεια να παραμείνει χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της.

Αντ' αυτού αποφάσισε μέσω αυτής να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά έως και ανθρωπιστικά ζητήματα της εποχής μας, αποτυπώνοντας τη φράση "Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας".

Δεδομένου ωστόσο του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK