Απέρριψε τα εκατομμύρια των Κινέζων για χάρη τους και αυτοί τον "έδιωξαν"

Ο Τζον Τέρι αποφάσισε να απορρίψει το συμβόλαιο ζωής που του προσέφεραν πέρυσι από την Κίνα και ν' αγωνιστεί στη Championship για χάρη της Άστον Βίλα. Αυτή ωστόσο η οικονομική "θυσία" δεν εκτιμήθηκε και τώρα είναι χωρίς... δουλειά!

Απέρριψε τα εκατομμύρια των Κινέζων για χάρη τους και αυτοί τον "έδιωξαν"

Η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στα "σαλόνια" της Premier League με τον Τζον Τέρι να πληρώνει τα... σπασμένα, καθώς το πέρασμά του από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ τελειώνει, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στο "Villa Park".

Ο Άγγλος στόπερ είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους "χωριάτες", απορρίπτοντας μάλιστα πρόταση 22 εκατ. ευρώ από τη Κίνα.

Όχι πως τα 4,5 εκατ. (μαζί μπόνους) που είχε συμφωνήσει με το βρετανικό κλαμπ δεν ήταν και λίγα για τον 37χρονο παίκτη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να συγκριθούν με τα τέσσερις φορές πάνω που του προσέφεραν από... Ασία μεριά.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση της Άστον Βίλα "κρύβει" και μία λογική, καθώς, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play που συμφωνήθηκαν τον Νοέμβριο του 2014 για τη Championship, καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να υπερβεί τα 45 εκατ. ευρώ σε έξοδα για τρεις συνεχόμενες σεζόν, κάτι που τα "λιοντάρια" έχουν κάνει τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Τώρα μένει να δούμε αν ο Τέρι θα βρει... στέγη πάλι στην Αγγλία ή θα "ξενιτευτεί" για πρώτη φορά στη καριέρα του, έχοντας επιλογές από τις ΗΠΑ, αλλά και από την Κίνα ξανά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν το ποσό που του προσφέρεται είναι εξίσου "παχυλό", όσο το περσινό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK