ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τη Νίκη ο Μπέος

Αν και τις τελευταίες είκοσι μέρες βρισκόταν ένα βήμα πριν την ανάληψη της Νίκης Βόλου, τελικώς ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα αναμιχθεί στην ομάδα.

default image
Αν και τις τελευταίες είκοσι μέρες βρισκόταν ένα βήμα πριν την ανάληψη της
Νίκης Βόλου, τελικώς ο
Αχιλλέας Μπέος δεν θα αναμιχθεί στην ομάδα. Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ρίχνοντας την ευθύνη σε ορισμένους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι, όπως τόνισε, του απέκρυψαν ότι υπήρχε εντολή ελέγχου της ομάδας από τις 20 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες είναι “μετέωρες”, αφού είναι θέμα της διοίκησης εάν κρατήσει τους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, στον πάγκο θα κάθεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μύρωνας Σηφάκης, επιστρέφοντας στην ομάδα παρά τα όσα είχαν συμβεί στην προηγούμενη θητεία του, πριν ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK