Απίστευτη επίθεση της Marca σε Μπέιλ: "Είναι παράσιτο από τη βροχερή Βρετανία το οποίο ρουφάει τα λεφτά της Ρεάλ"

Η κόντρα του Μπέιλ με την Marca έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, με δημοσιογράφο της μαδριλένικης εφημερίδας να αποκαλεί παράσιτο τον Ουαλό μεσοεπιθετικό μέσω αρθρογραφίας του και να τον κατηγορεί πως ζει ρουφώντας τα χρήματα της Ρεάλ.

Απίστευτη επίθεση της Marca σε Μπέιλ: "Είναι παράσιτο από τη βροχερή Βρετανία το οποίο ρουφάει τα λεφτά της Ρεάλ"
EUROKINISSI

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέλι με την Ρεάλ αγγίζει τα όρια της παράνοιας και μπορεί να οδηγήσει κάποιον ακόμα και να γράψει βιβλίο. Ο 32χρονος Ουαλός άσος έχει πανηγυρίσει 14 τίτλους με τους Μαδριλένους εκ των οποίων οι 4 στο Champions League, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται όμως τώρα σε ένα τέτοιο σημείο που ο ένας να μην θέλει να βλέπει τον άλλον.

Ο ίδιος έχει τονίσει μέσα από πάρα πολλές συνεντεύξεις πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του ακόμα και αν δεν έχει χρόνο συμμετοχής ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίζει πως για εκείνον προτεραιότητα είναι η εθνική Ουαλίας και όχι ο σύλλογός του.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του τον έχει ουσιαστικά παροπλίσει (όπως και τους Αζάρ, Γιόβιτς), με τον Κάρλο Αντσελότι να του έχει δώσει μόλις 69 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν σε 2 παιχνίδια.

Το εντυπωσιακό είναι πως μετά από τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 4-0 στο Μπερναμπέου και τις απορίες που εκφράστηκαν από πολλούς ως προς το λόγο που ο Αντσελότι "δεν βλέπει" τον Μπέιλ, ο Ουαλός μπήκε εκ νέου στο στόχαστρο της Marca, μέσο που στο παρελθόν έχει ασκήσει έντονη κριτική για τη συμπεριφορά του.

Αυτή τη φορά μάλιστα, η κριτική υπερέβη τα εσκαμμένα, με τον δημοσιογράφο Μανουέλ Χούλια Ντοράδο, να παρομοιάζει τον Μπέιλ -μέσω της αρθρογραφίας του- με παράσιτο (!) και να υπάρχει μάλιστα και σχετική φωτογραφία στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Απίστευτη επίθεση της Marca σε Μπέιλ: "Είναι παράσιτο από τη βροχερή Βρετανία το οποίο ρουφάει τα λεφτά της Ρεάλ"

"Το παράσιτο Μπέιλ προέρχεται από την κρύα και βροχερή Μεγάλη Βρετανία. Εγκαταστάθηκε στην Ισπανία και στην Ρεάλ έχοντας μασκαρευτεί, έδειξε πρώτα επιμέλεια και αγάπη για τον φιλοξενούμενο, αλλά στη συνέχεια η φύση του τον οδήγησε να ρουφήξει αίμα χωρίς να δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ουσιαστικά, κάτι περισσότερο από αίμα, ρούφηξε και ρουφάει τα ευρώ του συλλόγου. Σε αντίθεση με άλλα του είδους του, όπως ο ψύλλος, η ψείρα ή ο κοριός, το παράσιτο Μπέιλ δεν προκαλεί φαγούρα ή ασθένειες στον ξενιστή του, αλλά μετά το πιπίλισμα, γελάει και τον κοροϊδεύει, δείχνοντας μια αστεία περιφρόνηση για αυτόν από τον οποίο ζει.

Γελάει, χειροκροτεί, πέφτει στο έδαφος, τραγουδά, σαν ένα είδος εξευτελιστικής τελετής, που ευτυχώς έχει ημερομηνία λήξης, όπως όλες οι συμφορές", αναφέρει ο δημοσιογράφος στο "κατηγορώ" του κατά του Ουαλού, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο Αντσελότι μετράει αντίστροφα μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε της σεζόν όπου λήγει το συμβόλαιό του για να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Σε έναν σύλλογο όπου "έφερε περισσότερα προβλήματα απ'ότι χαρά", σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK