Απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά καλή διάθεση

Απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά καλή διάθεση

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι άνθρωποι της Ξάνθης στο αεροδρόμιο, η αισιοδοξία για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στη δεύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία της ομάδας, δεν χάθηκαν.

"Απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, φαβορί για το παιχνίδι, φεύγουμε με διάθεση και αισιοδοξία για την προσπάθεια να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Έχω πει στα παιδιά ότι από τη στιγμή που αντιπροσωπεύουμε μία ομάδα η οποία έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη, πρέπει να κάνουμε το παν για να φέρουμε βαθμούς. Πάμε να αντιμετωπίσουμε το γίγαντα της εβδομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι κέρδισε την Άρσεναλ" , δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης, ενώ οι έμπειροι από ευρωπαϊκά παιχνίδια Παρασκευάς Άντζας και Λουτσιάνο στάθηκαν στο ίδιο κλίμα.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει να χάσει τίποτα η Ξάνθη. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα", τόνισε ο Άντζας, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος είπε: "Είμαστε έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι".

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι φυσικά ο Έμερσον. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της προσεχούς αντιπάλου της Ξάνθης και τα συναισθήματά του είναι σίγουρα μπερδεμένα. " Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει ο αγώνας. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους της Μίντλεσμπρο και το ίδιο νιώθουν αυτοί για μένα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Την ώρα του αγώνα θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχος μας. Η Μίντλεσμπρο είναι μία ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Ξάνθη στην Ευρώπη και πιστεύω ότι όποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα πάρει το αποτέλεσμα".

Απίστευτη ταλαιπωρία στην αναχώρηση

Μια απροσμενη περιπετεια αντιμετωσε η αποστολή της Ξάνθης, η οποία παραμεινε καθηλωμένη στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα. Ένα πρόβλημα στο αεροσκάφος που θα μετέφερε την ακριτική ομάδα στο Νιούκαστλ (και από εκεί οδικώς θα μεταφερόταν στο Μίντλεσμπρο, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ) δεν επέτρεψε την προγραμματισμένη για τις 9:00 αναχώρηση.

Η βλάβη δεν επιδιορθώθηκε από τον τεχνικό που μετέβη εσπευσμένα στην Καβάλα από την Αθήνα, αναγκάζοντας έτσι την ομάδα της Ξάνθης να αναμένει το νέο αεροπλάνο που θα την μεταφέρει στο Νιούκαστλ, το οποίο τεθηκε στη διάθεση της στις 15:00. Η ταλαιπωρία των Ακριτών είναι μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς την αναχώρηση της αποστολής στις 6:00 το πρωί οδικώς για την Καβάλα και την εξάωρη καθυστέρηση που έχει υποστεί. Η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει, ως φυσικό, άρδην τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών επί αγγλικού εδάφους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK