Εκτέλεσε το πλάγιο εντός αγωνιστικού χώρου και δεν το πρόσεξε κανένας!

Δεν συνέβη σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά στη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Ποδοσφαιριστής της Ρέντινγκ εκτέλεσε το πλάγιο εντός αγωνιστικού χώρου και αρκετά μέτρα μακριά από την άσπρη γραμμή, χωρίς να το προσέξουν διαιτητές και παίκτες (VIDEO).

Εκτέλεσε το πλάγιο εντός αγωνιστικού χώρου και δεν το πρόσεξε κανένας!

Η Τσάμπιονσιπ, μπορεί να αποτελεί το πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας, ωστόσο το επίπεδο των συλλόγων παραμένει υψηλό. Παρόλα αυτά, αυτό που συνέβη στο κυριακάτικο ματς της γηπεδούχου Κάρντιφ με τη Ρέντινγκ αποτελεί φαινόμενο που ίσως, ούτε στα ερασιτεχνικά δεν εμφανίζεται.

Συγκεκριμένα, ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων πήγε να εκτελέσει το πλάγιο άουτ που είχε κερδίσει η ομάδα του. Και το έκανε. Μόνο που πέταξε την μπάλα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο κι όχι πίσω από την άσπρη γραμμή.

Οι κανονισμοί είναι γνωστοί και πρόκειται για έναν από τους πιο βασικούς. Όμως, τόσο οι διαιτητές, όσο και οι παίκτες δεν αντιλήφθηκαν τη παράβαση και το αστείο της υπόθεσης είναι πως μάλλον ούτε ο ίδιος ο άσος της Ρέντινγκ κατάλαβε τι έκανε.

Η ηλιοφάνεια ήταν μεγάλη στο Κάρντιφ και όλοι νόμιζαν πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν μόνο η έκταση που φωτιζόταν, χωρίς να προσέξουν μερικά μέτρα ακόμα που υποσκιάζονταν από το στέγαστρο του γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να δικαιολογηθούν πως δεν το πρόσεξαν, αν τους "χρεώσουμε" ότι το μυαλό τους βρισκόταν "κολλημένο" στην Premier League, αφού εξασφάλισαν την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Αλλά οι διαιτητές παραμένουν αδικαιολόγητοι, με το περιστατικό αυτό να αποτελεί ένα από τα πιο παράξενα που έχουν σημειωθεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK