ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ του Κατσουράνη (VIDEO)

Δείτε ΣΕ VIDEO που κατέγραψε ο δημοσιογράφος του Contra.gr, Γιάννης Ντάλλας, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ που σημείωσε ο Κώστας Κατσουράνης στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ του Κατσουράνη (VIDEO)

Κατευθείαν στα... βαθιά μπήκαν οι Ελληνες διεθνείς στην πρώτη τους προπόνηση τον Άγιο Κοσμά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο εσωτερικό διπλό, έπεφταν κορμιά, μπήκαν πολλά κι ωραία γκολ, αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση και αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές ήταν το ψαλιδάκι του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αγωνίστηκε με την "κίτρινη" ομάδα και -μεταξύ άλλων- είχε συμπαίκτη και τον Γιάννη Μανιάτη, με τον οποίο είναι δεδομένο πλέον πως το θέμα με το επεισόδιο στον ημιτελικό θεωρείται λήξαν.

Οπως θα δείτε στο VIDEO ο μέσος του ΠΑΟΚ σκόραρε με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Λουκά Βύντρα, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του τέρματος. Γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, γκολ που... επιτρέπονται στην προπόνηση, εκεί που δεν υπάρχει άγχος.

Oι ομάδες, όπως τις χώρισε ο Φερνάντο Σάντος:

Κόκκινοι: Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτογλου, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης.

Κίτρινοι: Μανιάτης, Μόρας, Βύντρα, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης. Μανωλάς.

Μπλε: Σαμαράς, Καραγκούνης, Σάμαρης, Παπασταθόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κονέ, Μήτρογλου.

Ο ρεπόρτερ της "O globo"

Ρεπόρτερ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, "O globo", βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Άγιο Κοσμά, στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος βρίσκεται εδώ και 5 μήνες στη χώρα μας και παρακολουθεί την προετοιμασία ενόψει Μουντιάλ, κάτι που γίνεται με όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαρρής στο Contra.gr: "Την επόμενη εβδομάδα ο προπονητής"

Αλλαγές για να... καπνίζουν οι Έλληνες διεθνείς, διαψεύδει η ΕΠΟ

Σχόλιο Κώστα Κεφαλογιάννη: Ο επόμενος προπονητής της Εθνικής

Φετφατζίδης: "Πιο δυνατές Κολομβία και Ακτή"

Τα γλυκά του Κώστα Μήτρογλου (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK