Απίστευτο, η Ρεάλ χρωστάει 6.000.000 ευρώ στην Τσέλσι επειδή προκρίθηκε στον τελικό του UCL

Από που και ως που η Ρεάλ Μαδρίτης οφείλει 6.000.000 ευρώ στην Τσέλσι επειδή προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Η απάντηση ακούει στο όνομα Εντέν Αζάρ.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μία... αστεία αλλά παράλληλα ενδιαφέρουσα είδηση ανέδειξε η Telegraph όσον αφορά τον Εντέν Αζάρ και τη σχέση του με την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ποτέ δεν στέριωσε με τον Βέλγο σούπερ σταρ να μην προσφέρει τίποτα απολύτως στον κορυφαίο ισπανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα σημειώνει ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι οφείλει 6.000.000 ευρώ στην Τσέλσι καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Γιατί όμως; Επειδή υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ και των Μπλε στη μεταγραφή του Βέλγου.

Μπορεί ο Αζάρ να μην είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ και να αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο αλλά η συγκεκριμένη συμφωνία συνεχίζει να ισχύει κανονικά...

Διαβάστε περισσότερα

Η Παρί αποφάσισε να ξοδεύει διαφορετικά τα χρήματά της

Αυτό είναι το μέλλον του εμβληματικού Τζέιμι Βάρντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK