ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: πορεία στη Χιλή υπέρ Σάντσες και κατά Άρσεναλ!

Οπαδοί της Χιλής διοργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας μέσω Facebook ώστε ο Αλέξις Σάντσες να φύγει από την Άρσεναλ για να σώσει την καριέρα του!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: πορεία στη Χιλή υπέρ Σάντσες και κατά Άρσεναλ!

Η συντριβή στο Μόναχο έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να μοιάζει πλέον αρκετά πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία (λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) μετά από 21 ολόκληρα χρόνια και τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα τον ακολουθήσουν και αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Αλέξις Σάντσες, με την "Mirror" να αποκαλύπτει μάλιστα πως σε περίπτωση που κουνήσει μαντήλι στους Λονδρέζους τότε θα δώσουν μάχη για να τον αποκτήσουν Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: πορεία στη Χιλή υπέρ Σάντσες και κατά Άρσεναλ!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Άρσεναλ δέχτηκε ένα ακόμα πλήγμα όσον αφορά στην εικόνα της, καθώς οπαδοί της εθνικής Χιλής έχουν ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση την 1η Μαρτίου στην πλατεία Baquedano του Σαντιάγο προκειμένου να φωνάξει ώστε ο Αλέξις Σάντσες να φύγει από την Άρσεναλ!

Όπως αναφέρουν οι επικεφαλής της εκστρατείας αυτής που έχει οργανωθεί μέσω σελίδας που άνοιξε πρόσφατα στο Facebook "οι Χιλιανοί κουράστηκαν να βλέπουν ένα από τα αστέρια μας να παλεύει μόνος του για να πάει μπροστά η ομάδα του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: πορεία στη Χιλή υπέρ Σάντσες και κατά Άρσεναλ!

Δεν ζητάμε να πάει στην Ρεάλ ή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα: η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημασία σε ποιά ομάδα θα πάει να παίξει, θέλουμε μόνο να τον δούμε να πάει σε έναν σύλλογο όπου θα παλεύουν 11 για τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK