Απίστευτο: πρόστιμο για κάθε κερδισμένο γραμμάριο!

Ο τεχνικός της Μονπελιέ έστειλε μήνυμα στους παίκτες του για να μην πάρουν ούτε ένα γραμμάριο κατά τη διάρκεια των διακόπων! Σε διαφορετική περίπτωση...

Απίστευτο: πρόστιμο για κάθε κερδισμένο γραμμάριο!

Η εορταστική αυτή περίοδος δεν θα έχει σχέση με εκείνες που είχαν συνηθίσει μέχρι πρότινος οι παίκτες της Μονπελιέ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση της κατάταξης της Ligue 1 με 22 βαθμούς.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρει η μαδριλένικη εφημερίδα "As" θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στη διατροφή τους διαφορετικά θα είναι αναγκασμένοι να πληρώσει ο καθένας από 1.000 ευρώ για κάθε κιλό που θα έχει "βάλει" πάνω του την περίοδο των Χριστουγέννων.

Δεν πρόκειται μάλιστα για κάποια αποκάλυψη της εφημερίδας η οποία έχει προέλθει από ανώνυμη πηγή εντός της ομάδας, αφού αυτό το κατέστησε σαφές μέσω της εφημερίδας ο ίδιος ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γαλλίας του 2012, Φρεντερίκ Χαντς.

"Θα δώσουν ένα ευρώ για κάθε γραμμάριο επιπλέον. Το πρόστιμο μπορεί να φαίνεται γελοίο, δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα". Ποιό είναι το διάστημα που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του;

Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι έφυγαν για διακοπές στις 21 Δεκεμβρίου και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την τελευταία ημέρα του 2016, με την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μέσα στο 2017 να είναι ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στη Λιόν που είναι προγραμματισμένος για τις 8 Ιανουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK