Απίστευτο: Σε μία ημέρα ο Κουτίνιο... μίσησε τη Βαρκελώνη!

Έναν εφιάλτη έζησε στη νέα του πόλη του ο Φελίπε Κουτίνιο, εντός μόλις 24 ωρών. Ο Βραζιλιάνος το φυσάει και δεν κρυώνει καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας έμπλεξε με την αστυνομία και το πρωί της Τρίτης ζητούσε τη βοήθειά της.

Απίστευτο: Σε μία ημέρα ο Κουτίνιο... μίσησε τη Βαρκελώνη!

Την 20η Φεβρουαρίου, ο Φελίπε Κουτίνιο δεν θα την ξεχάσει ποτέ, ίσως να την αναγάγει και στην πιο γρουσούζικη ημέρα της ζωής του. Aλλωστε υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να το κάνει έπειτα απ' αυτά που πέρασε το τελευταίο 24ωρο.

Η πανέμορφη Βαρκελώνη μετατράπηκε σε εφιάλτη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, καθώς δύο γεγονότα τάραξαν τη ζωή του.

Το πρώτο, το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η αστυνομία "σήκωσε" το πανάκριβο αυτοκίνητό του που ήταν παράνομα παρκαρισμένο.

Το δεύτερο και πιο συνταρακτικό εξελίχθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 20/2 όταν ο πρώην σταρ της Λίβερπουλ επέστρεψε στο σπίτι του από μία βόλτα που είχε πάει με την οικογένειά του και είδε την οικεία του παραβιασμένη!

Στη νέα κατοικία του Κουτίνιο είχαν μπει ληστές...

Η οικογένεια Κουτίνιο κάλεσε αμέσως την αστυνομία και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Καταλονία, οι Αρχές έχουν αρχίσει έρευνες για το δυσάρεστο γεγονός, ενώ ακόμη δεν έχει γνωστό εάν εκλάπησαν αντικείμενα αξίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "μικρός μάγος" ζει στην ίδια γειτονιά με τον Λουίς Σουάρες με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις από τότε που ήταν συμπαίκτες στην Αγγλία.

Επισημαίνουμε ότι ο Κουτίνιο δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Μπάρτσα για το ντέρμπι με την Τσέλσι στο Champions League επειδή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK