Απίστευτο ξέσπασμα σε συνέντευξη από τον θηλυκό... Μαλεζάνι!

Το ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι σε συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία και 11 χρόνια μετά μία προεδρίνα ιταλικής ομάδας ήρθε να μοιραστεί μαζί του τη δόξα (VIDEO)!

Απίστευτο ξέσπασμα σε συνέντευξη από τον θηλυκό... Μαλεζάνι!

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι έκατσε για 1,5 χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού στα μέσα της περασμένης δεκαετίας και κατάφερε να μείνει στη μνήμη όλων των οπαδών της ομάδας: όχι για το γεγονός πως έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου το 2005 στην πρώτη του σεζόν αλλά για ένα απίστευτο ξέσπασμά του σε συνέντευξη Τύπου τη σεζόν 2005-06 όταν και εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους αλλά και οπαδούς της ομάδας!

Εκείνη η έκρηξη του Ιταλού τεχνικού (μετά από αγώνα με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο που είχε λήξει ισόπαλος 2-2) μνημονεύεται ακόμα τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους συμπατριώτες του και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως κάθε φορά που κάποιος προπονητής ομάδας "ξεφεύγει", όλοι τον συγκρίνουν με τον... Μαλεζάνι!

Το τελευταίο μάλιστα άτομο που μπήκε στη ζυγαριά της σύγκρισης με τον Μαλεζάνι δεν είναι άντρας προπονητής αλλά γυναίκα πρόεδρος! Πρόκειται για την προεδρίνα της Σιένα, Άννα Ντούριο, η οποία έδωσε ρεσιτάλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας της από την Κρεμονέζε και τις έντονες διαμαρτυρίες εις βάρος της διοίκησης από πλευράς τω οπαδών

"Τώρα βγαίνω εγώ μπροστά επειδή, συγχωρέστε με για τη λέξη, μου σπάσατε τα αρχ@@@@@. Δεν ανέχομαι τις προσβολές, τα "πουτ@@@@ γιοι" και άλλες τέτοιες βρισιές.

Δέχομαι την κριτική αλλά δεν αποδέχομαι τις προσβολές. Πιθανότατα κάποιος θα χαιρόταν εάν έλεγα πως τα παρατάω. Όμως δεν τα παρατώ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη: θα γελάσουμε, χωρίς την Ντούριο η Σιένα θα έκλαιγε.

Επαναλαμβάνω πως ουδείς αγγίζει τους συνεργάτες μου. Εγώ δεν κουράζομαι ποτέ, δεν "σπάω" ποτέ. Εγώ βάζω πραγματικά χρήματα και κάποιοι πιστεύουν στις ανακοινώσεις.

Είναι εδώ και 1,5 χρόνο που μας βρίζουν και σας λέω "φτάνει". Δεν κοιμάμαι και έχω αδυνατίσει, όπως μπορείτε να δείτε όλοι, τώρα όμως σας λέω πως φτάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK